У Сумській області сталося дика НП - до Охтирської районної лікарні звернувся чоловік з гангреною, який повідомив, що сам ампутував собі ногу, після чого викинув її у мосту. Історію в своєму Facebook описали журналісти видання Роксолана-Максі.

За даними, в поліцію звернувся сусід, які виявив у своєму городі відрізану кінцівку.

У коментарі до записи журналіст Олексій Стеценко повідомив, що відразу після надання потерпілому першої медичної допомоги до нього приїхали родичі і забрали його додому.

"Після того, як хворого вже госпіталізували, приїхали родичі і забрали його додому. Зараження в нього зупинилося, але за правилами треба провести операцію - зачистку і обробку кінцівки. Від операції вони відмовилися. Люди дійсно мотивували це тим, що немає грошей на медикаменти, необхідні для операції", - пише він.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Стеценко стверджує, що в Охтирці це не перший подібний випадок. Раніше у такого ж хворого нога відпала сама до колінного суглоба і він також не звертався до медикам.

Раніше ми писали, що в українській столиці сталася жахлива історія. Так, у Дніпровському районі за адресою Харківське шосе, 19 чоловік 36 років "застряг" на ліхтарному стовбі. Дана ситуація сталася через те, що любитель екстриму і гострих відчуттів зібрався стрибати з даху висотки з парашутом.

За інформацією журналістів, інцидент стався пізно ввечері 19 березня приблизно о 23:00. Чоловік зачепився парашутом за стовп. Щоб звільнити його, знадобилася допомога рятувальників. Після того, як чоловіка спустили на землю, він розповів, що займається парашутним спортом.

Також ми писали під Харковом в Місті Чугуїв відбулася дика історія, яка просто шокувала всю Україну. З'явилася інформація, що виявлений труп молодого солдата-контрактника ЗСУ.

Нагадаємо, під Одесою знайшли понівечений труп, впізнати майже неможливо.

Як повідомляв Знай.uа у Москві полум'я охопило "гніздо" олігархів: рятувальники третю добу не можуть впоратися з вогнем.

Знай.uа писав дитина згорів заживо, поки мама була зайнята: жахлива трагедія шокувала Харківщину.