21 березня зранку помер російський актор Петро Зайченко. Йому було 75 років.

Зайченко був Заслуженим артистом РФ, він прославився по фільмах "Таксі-блюз", "Тарас Бульба", "Парад планет", а також своїми ролями в серіалах "Далекобійники" і "Дільниця". Однією з останніх ролей став кінообраз митрополита Московського Филипа в новому російському серіалі "Софія".

Він помер у волгоградській лікарні, де перебував після перенесеного ім третього інфаркту. Про дату і місце прощання з артистом поки не повідомляється.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше ми писали, що культуролог, театрознавець і кінокритик Майя Туровська померла в віці 94 років. Про смерть повідомила головний редактор видання "Сеанс" Любов Аркус.

Вона була одним з авторів сценарію фільму "Звичайний фашизм" Михайла Ромма. Майя Туровська - одна з найбільш шанованих російських критиків кіно; вона була автором книг про актрису Ольгу Кніппер-Чехову, драматурга Бертольда Брехта, режисера Андрія Тарковського.

Також ми писали, що головний редактор журналу Thrasher і скейтбордист Джейк Фелпс помер на 57-му році життя. Інформація про це з'явилася на сайті видання.

"Я ніколи не зустрічав нікого, хто любив б щось так, як Джейк любив скейтбординг. Так ж, як нам потрібна їжа і вода, щоб жити, Джейку було необхідно кататися на скейті. Це було більше, ніж хобі, вид транспорту чи способу життя, — це був кисень" - написав засновник журналу Тоні Вітелло.

Фелпс був головним редактором журналу Thrasher 26 років. Саме він вибирав скейтбордиста року, а також активно сварився з зірками і модними брендами за втручання в культуру організації.

Раніше повідомлялося, що 13 березня помер російський музикант, піаніст в групі Олександра Розенбаума - Юрій Капетанаки.

20 років піаніст Юрій Капетанаки співпрацював з Олександром Розенбаумом. За ці роки Капетанакі і Розенбаум стали не просто колегами, а близькими один одному людьми. Олександр Якович повідомив про смерть талановитого піаніста. Музикант не став розкривати конкретної причини смерті Юрія, зазначивши лише, що той тяжко хворів. Близько 20 років Юрій Капетанакі присвятив роботі з Едітою П'єхою і Олександром Броневицьким.

Нагадаємо,мерла легендарна голлівудська актриса.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер культовий радянський сценарист і режисер.

Знай.uа писав, помер зірка культової групи The Cure.