Дізнайтеся, коли у квітні очікуються найпотужніші магнітні бурі, і яка обстановка буде на Великдень.

Як повідомляють вчені, порівняно з березнем, сонячна активність в квітні буде досить низькою. Однак, метеозалежним варто побоюватися декількох несприятливих днів в середині місяця. Є і приємні новини: у головне свято всіх християн, Великдень, не очікується магнітних бур, тому українці зможуть провести його в спокої.

16, 22 і 25 квітня очікуються невеликі магнітні коливання.

12, 23 і 24 квітня очікуються дуже сильні магнітні бурі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як захистити себе від впливу магнітних бур

Під час магнітних бурь багато хто відчуває нездужання, з'являється втома, погіршується настрій і болить голова. Метеозалежні люди відчувають на своєму організмі навіть невеликі сплески сонячної активності.

Деякі люди вкрай гостро реагують на магнітні бурі. У них порушується робота серця, можуть ломити суглоби і загострюватися хронічні захворювання. Часто "скаче" тиск, з'являється занепокоєння і страх.

Щоб уникнути негативно впливу сонця медики рекомендують у дні магнітних бур більше відпочивати і виключити стресові фактори. Не варто перевантажувати себе фізичною працею або тренуваннями. Дотримуйтеся правильного харчування і водного режиму, здійснюйте піші прогулянки на свіжому повітрі. Під час магнітних бурь краще відмовитися від далеких поїздок, особливо в літаку.

Нагадаємо, що категорично не можна освячувати в церкві на Великдень 2019.

Раніше Знай.uа повідомляв, юристи розповіли, чи варто переживати за робоче місце в разі хвороби. Експерти визначили, коли варто скористатися лікарняними і пропустити роботу по хворобі.

Також Знай.uа писав, з яскравим весняним потеплінням українці почали все частіше думати про початок "сільськогосподарського сезону". Однак не варто дуже поспішати з посадкою різних культур і пора звернутися до народних прикмет.