Кандидат у президенти Анатолій Гриценко заговорив про збалансування підходу для вирішення пенсійних питань.

Про це повідомляє "Хвиля".

Зокрема, Гриценко розповів, що для відсутності зростання пенсійного віку необхідно вживати заходів для детінізації величезної частини економіки та сильної антикорупційної політики.

"Повинно бути збалансований підхід. Треба вживати заходів детінізації, активної антикорупційної політики. З іншого боку, шукати шляхи підйому індустрії, переробки в аграрному секторі, де є високотехнологічні робочі місця", - сказав Гриценко.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Проте він тут же додав, що збільшення пенсійного віку буде неминучим, якщо допустити ще кілька років провальної політики.

"Ми знайдемо баланс, а фактор часу говорить на користь людей, які хочуть зменшення пенсійного віку. Але якщо допустити ще три роки мародерства, то поїдуть ще три мільйони чоловік і треба буде збільшувати пенсійний вік", - вважає політик.

Раніше повідомлялось, що підлеглі Гриценка називають ерудованим і вимогливим керівником, разом з тим відзначають, що з початком виборчої кампанії він став дещо м'якшим, у неформальній обстановці намагається бути компанійським.

"Анатолій Степанович – досвідчений політик, але йому не завжди вдається визнавати свої помилки і відповідати на незручні запитання, як це було у випадку із питаннями про роль Віктора Балоги на початку створення передвиборчого штабу Гриценка", - кажуть підлеглі Гриценка.

"У відносинах із підлеглими Гриценко поводить себе як і належить армійському полковнику – суворий і вимогливий. Від усіх він тримається на однаковій дистанції", - додають у штабі.

Журналістам вдалося дізнатися також деякі подробиці побуту та гастрономічні вподобання лідера "Громадянської позиції".

Виявляється, Гриценко зовсім не вибагливий у їжі – їсть борщ, гречку, рис, котлети, відварене м'ясо, запечену рибу, обожнює сало.

"Анатолій Степанович відмовився від вживання виробів з борошна і солодкого, через що суттєво втратив вагу. Цукор замінює медом", - розповіли у оточенні кандидата.

Нагадаємо, член ініціативної групи Громадянської платформи "Сила виборців" Руслан Рохов розповів про подальші кроки Святослава Вакарчука у великій політиці.

Як повідомляв "Знай.ua", лідер "Громадянської позиції" та кандидат у президенти Анатолій Гриценко відповів на найважливіші питання, які сьогодні турбують українців - про виборчі перегони, повернення Криму та Донбасу та рівень життя громадян.

Також "Знай.ua" писав, що екс-губернатор Одеської області, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі розповів про особисту розмову з Петром Порошенком у 2014 році про те, як він планував "обміняти" відмову від контролю над Кримом на вступ України в Євросоюз і НАТО.

Порошенко пролітає: у другому турі Зеленський зустрінеться з Тимошенко - Пальчевський