Гуморист Олександр Пєсков відвідав траурну церемонії з прощання співачки Юлії Началової.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Сам Пєсков розповів, що приїхав на церемонії прямо з лікарні, де перебувала в останні дні сама Юлія Началова.

При цьому сам артист на своїй сторінці у соцмережі заявив, що пережив багатогодинну та надскладну операцію після якої навіть кілька днів перебував у реанімації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Проте стан нормалізувався, і пародиста перевели до відділення хірургії.

"Я дізнався, лежить зі мною в одній лікарні, хотів її відвідати, думав, пожартуємо разом, як це багато разів траплялося, щось утнув. Але не встиг, - зізнався Пєсков. - Я навіть в голові не містив, не думав, що може трапитися трагедія".

При цьому він розповів, що знав Началову ще з дитинства, а зараз всі думки пов'язані з 12-річною донькою співачки, яка переживає дуже складні життєві обставини.

"Юлю я знав ще маленькою дівчинкою, - продовжує пародист. - А тепер я дуже переживаю за її 12-річну дочку Верочку, яка зараз знаходиться в періоді становлення і перехідного періоду, коли особливо потрібна мама".

Він також розповів, що був запрошений на два весілля Началової та був з нею дуже близьким.

"Я гуляв на двох її весіллях, няньчився з її собакою, першу свою квартиру вона показувала мені і дуже нею пишалася", - посміхався Пєсков на прощанні. Він прийшов до гробу напомаджений, з густо нафарбованими очима. "На мені надітий корсет", - зізнався він. Мовляв, за медичними показаннями треба його носити.

Нагадаємо, Філіп Кіркоров приїхав на Троєкуровське кладовище у Москві, щоб попрощатися зі співачкою Юлією Началовою. Відомий артист виголосив кілька теплих слів.

Як повідомляв "Знай.ua", родина померлої співачки Юлії Началової вирішила зробити церемонію прощання з нею закритою. Проте за повідомленням російських ЗМІ, прихильники продовжували збиратися на Троєкуровському кладовищі і обурені тим, що їх не пускають до труни артистки.

Також "Знай.ua" писав, що російська співачка Юлію Началова, яка виступала на окупованих територіях України, була внесена до списків бази "Миротворець" через лояльність до злочинної влади Путіна.

Порошенко пролітає: у другому турі Зеленський зустрінеться з Тимошенко - Пальчевський