Перший тур президентських виборів-2019 в Україні відбудеться 31 березня

Про це повідомляє "Хвиля".

Останні соціологічні дослідження чітко показують, що до другого туру виборів точно виходить Володимир Зеленський. Проте й досі невідомо, хто складе йому компанію.

Варто відзначити, що перший тур виборів пройде 31 березня, виборчі дільниці працюватимуть з 8 ранку до 20:00.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте офіційні результати виборів з'являтимуться на сайті ЦВК поступово, за результатами підрахунку голосів. Остаточні результати першого туру виборів повинні назвати не пізніше 10 квітня. Якщо жоден із кандидатів не набере 50%+ то буде оголошено другий тур президенських виборів.

Він повинен відбутися в неділю, 21 квітня. А вже до 1 травня ЦВК повинна назвати ім'я нового президента України.

Раніше ми писали, що перший віце-спікер ВРУ Ірина Геращенко зареєструвала законопроект про обов'язкові дебати між учасниками другого туру президентських виборів, про що вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Персонаж Зе назвав легендарного полковника Кривоноса « тут є один персонаж». Й далі щось там, що він пропонував йому...

Geplaatst door Iryna Gerashchenko op Woensdag 20 maart 2019

"Сьогодні ми з Марією Іоновою зареєстрували законопроект про обов‘язкові дебати кандидатів перед другим туром. Виборці мають зробити усвідомлений, а не скайп - вибір. Петро Порошенко готовий до дебатів з будь - ким, хто вийде до другого туру. А от у випадку виходу туди персонажа Зе, є передчуття, що ляльководи спробують його сховати від народу на три тижні. Дуже хочеться дебатів): Боюся, це може виявитися смішніше будь яких гуморин".

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оцінив шанси кандидата у президенти Володимира Зеленського на майбутніх виборах.

Як повідомляв "Знай.ua", лідер студії Квартал 95 та кандидат у президенти Володимир Зеленський здивував українців несподіваною заявою щодо політичних амбіцій фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Також "Знай.ua" писав, що команда відомого українського шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського нещодавно надали можливість усім охочим поставити запитання щодо діяльності "смішного кандидата".

Дні Порошенко полічені: Гайдай назвав причини заміни Свинарчука на Кривоноса