Українець закрив та відправив на передову 700 літрів м’ясних консервів для наших воїнів. Такий "звичайний подвиг" здійснив житель Тернопільщини Андрій Подольський.

Про вчинок пенсіонера-волонтера повідомили в соцмережах.

"700 літрів м’ясних консервів виготовив для бійців АТО Андрій Подольський. Чоловік мешкає у селі Струсів Теребовлянського району. Оце і є-Героям слава!", - поділився інформацією про того, хто допомагає армії не на словах, а на ділі, Сергій Бронніков на сторінці спільноти "Патріоти України - єднаймося!".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Таку клопітку і досить непросту роботу пенсіонер робить за свій кошт, не претендуючи на славу і шану.

При цьому Андрій Подольський не вважає себе героєм Він просто робить те, що має робити за даних обставин. В Україні йде війна, і якщо він не на фронті, значить повинен допомагати тим, хто ризикує щохвилини своїм життям заради нашого спокою.

Поступок звичайного українця вчергове доводить, що наш народ не переможе жоден ворог. У той час, як одні українці захищають Батьківщину на передовій, інші їх підтримують в тилу так, як можуть.

В цьому і є вся суть і сила українців.

Нагадаємо, відома волонтер, командир добровольчого медичного батальйону "Госпітальєри" Яна Зінкевич виступила у стінах NATO з неймовірно сильною доповіддю на тему, яку не дуже охоче порушують у нашому суспільстві.

Яна говорила в Брюсселі про труднощі повернення з війни, депресію та самогубства. Волонтер звернула увагу, що кілька тисяч чоловік, які в перші роки війни встали на захист України, до сих пір не мають статусу учасників бойових дій і будь-яких пільг.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські волонтери передали кулеметникам необхідний засіб "Хижак"

Також Знай.ua писав, українські волонтери міжнародного товариства InformNapalm викрили таємну військову частину РФ, яку формують в місті Унеча (Брянська область, Росія). Вона розташована недалеко від наших кордонів.