Українцям відшкодують вартість навчання дітей

У 2019 українці можуть подати до Державної фіскальної служби отримати компенсацію за оплату навчання не тільки у вузах, а й у садах і школах.

Зараз вже відомо, що законодавчими нормами передбачається, що платник податків може отримати компенсацію, як за оплату своєї освіти, так і за навчання дітей або дружини/чоловіка.

ПриватБанк дав покрокову інструкцію, як розблокувати картку

У четвер, 21 березня, державний "ПриватБанк" відповів на відгук клієнта, який скаржився на масову блокування карт, і докладно пояснив ситуацію.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

"Йде масова блокування карт Привату, майже у всіх друзів і знайомих, шахраїв серед них точно немає. Що відбувається? З чим це пов'язане?", - запитав клієнт банку в розділі "Відгуки" сайту Міністерства фінансів.

Зеленський розповів, що чекає Україну після його президентства

Володимир Зеленський продовжує хвилювати тільки на вітчизняний медіа-сегмент: в цей раз він вразив західні ЗМІ відвертим інтерв'ю.

Володимир Зеленський не соромився відповідати на гострі питання, серед яких:

  • Війна на Донбасі;
  • Вплив олігархів на українську політику;
  • президентство і "Слуга народу".

Накопичувальна пенсія в Україні, як не прогадати

Український економіст докладно розповів, як можна отримати хорошу пенсію. Ці способи допоможуть кожному, хто переживає за свою старість.

Особисті накопичувальні пенсійні рахунки працівників будуть поповнюватися за рахунок відрахувань на них 7% заробітної. Але поки неясно, хто буде відраховувати — роботодавець (як зараз ЄСВ в пенсійний фонд) або працівник зі своєї зарплати, а також хто буде розпоряджатися цими грошима.

Загримований Пісків посміхався біля труни Началовой

Гуморист Олександр Пєсков відвідали траурну церемонію прощання співачки Юлії Началовой. Сам Пєсков розповів, що приїхав на церемонію прямо з лікарні, де перебувала в останні дні сама Юлія Началова.

При цьому сам артист на своїй сторінці в соцмережі заявив, що пережив багатогодинну і надскладну операцію, після якої навіть кілька днів перебував у реанімації.