Приватбанк надав українці кредит на суму у 50 тисяч гривень без її згоди та навіть не дізнавшись, чи є у неї така потреба.

Приватбанк
Приватбанк

Про це обурена клієнтка банку написала на своїй сторінці у Facebook.

"Кому то ще намагалися напарити кредит? Новий кейс від Приватбанк. Днями я отримала повідомлення: ваша заявка на кредитний ліміт прийнята. І через годину - бэмц! Впало 50 кредитних тисяч на карту. По-перше, це дуже незручно і очі муляють ці кошти, а по-друге, я не просила! Заявок ніяких не подавала", - розповідає клієнтка Приватбанку.

ПриватБанк
ПриватБанк

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після цього жінка звернулася до оператора, аби повідомити про помилку.

"Пишу в чаті оператору - сталася помилка, перевірте бдлск. Операторка відповідає: заявка була подана вами при першому зверненні. Я пишу: ні, сталася помилка, я не зверталася за кредитом", - обурюється клієнтка.

У підсумку жінці відказали, що ліміт змінити можна буде лише через кілька днів після опрацювання нової заявки.

"Загалом, тупик. Далі я вимагаю, щоб мене негайно зв'язали з компетентним співробітником служби безпеки банку. Якщо вони впевнені, що кредит просила я, а я знаю, що точно немає, значить це зробив хтось замість мене, а яким чином, належить розібратися саме службі безпеки Приватбанку. Поки на моєму рахунку доступні ці 50 кредитних тисяч, що хтось замовив від мого імені, і переконав у цьому банк, і, можливо, може ними скористатися, тому негайно і невідкладно зв'яжіть мене з відділом безпеки".

Померяем среднюю температуру по больничке. Кому то ещё пытались напарить кредит? Новый кейс #приватбанк. Ни с...

Geplaatst door Olha Vynohradna op Zaterdag 19 januari 2019

Після скандалу кредитний ліміт таки установили на цифрі "нуль", однак жінка навряд чи більше захоче користуватися послугами банку, який самовільно впарює кредити і не може забезпечити безпеку заощаджень клієнтів.

Нагадаємо, у четвер, 21 березня, державний "ПриватБанк" відповів на відгук клієнта, який скаржився на масове блокування карт, і докладно пояснив ситуацію.

Як повідомляв раніше Знай.ua, фінансовий експерт Василь Горбаль заявив, що позов українського олігарха Ігоря Коломойського в Господарський суд української столиці до Міністерства фінансів і ФГВФО з метою визнати націоналізацію Приватбанку незаконною — це інфопривід під час виборчої кампанії.

Також Знай.ua писав про те, що ПриватБанк знову опинився у епіцентрі чергового скандалу, цього разу пов'язаному із крадіжкою коштовностей.