18-річна росіянка Тетяна Єршова, через яку українець Павло Гриб перебуває у російській в'язниці перебуває у дуже нервовому емоційному стані.

Про це зазначається в ефірі одного з телеканалів.

Зокрема, дівчина відзначила, що не хотіла подібних наслідків та вже ймовірно одного разу перебувала у психіатричній лікарні.

"Я не можу, вибачте, будь ласка, я не можу стримуватися, і я не хочу ще раз до психлікарні! Якщо б я могла зараз повернути час назад, я б не погоджувалася на цю поїздку", - сказала дівчина.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше ми писали, що путінські окупанти оголосили вердикт незаконно ув'язненому в Росії українцеві Павлу Грибу.

Як стало відомо, Північно-Кавказький окружний військовий суд у Ростові-на-Дону засудив громадянина України Павла Гриба до 6 років позбавлення волі в колонії загального режиму за "заклики до тероризму".

Так званий суд визнав Гриба винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 205.1 КК РФ ("Сприяння терористичній діяльності"), повідомляють російські ЗМІ з посиланням на вердикт.

Нагадаємо, за версією російського "слідства", яке сфабрикувало злочини проти десятків українців, з 27 березня по 15 травня 2017 року Павло Гриб, перебуваючи на території України, через інтернет закликав одну з старшокласниць в Сочі привести в дію саморобний вибуховий пристрій на випускному вечорі 30 червня, а після цього рекомендував їй покинути Росію.

В тексті звинувачення сказано, що Гриб нібито давав їй докладні інструкції з виготовлення саморобного вибухового пристрою.

"Пізніше Гриб був заарештований і утримувався в СІЗО Краснодарського краю, потім був етапований в Ростовську область. На момент скоєння злочину Гриб був членом забороненої в Росії екстремістської організації "Українська національна асамблея — Українська народна самооборона" (УНА-УНСО)", - пишуть путінські ЗМІ.

Нагадаємо, відео останнього слова Гриба підірвало мережу.

Як повідомляв "Знай.ua", полоненого українця терміново госпіталізували у Росії.

Також "Знай.ua" писав, що українському політв`язню гіршає з кожним днем, батьки благають про порятунок.

Порошенко пролітає: у другому турі Зеленський зустрінеться з Тимошенко - Пальчевський