Яке свято 22 березня: чого не можна робити в цей день

В цей день відзначають дуже важливе церковне свято – день вшанування пам'яті 40-ка мучеників Севастійських. А у наших предків також вшановували жайворонків і 40 птахів, що повертаються з теплих країв. Жайворонків і ластівок вважали Божими птахами, тому що вони діставали терни з розп'ятого Ісуса.

У Києві автобус розкидав пішоходів на переході, немов кеглі: над водієм жорстоко розправилися

21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус №155 скоїв наїзд на пішоходів, які переходили дорогу. Троє людей отримали поранення. Їх госпіталізували. Одна з постраждалих отримала серйозне поранення обличчя.

Помер зірка серіалу "Далекобійники": на ньому виросло ціле покоління

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

21 березня зранку помер російський актор Петро Зайченко. Йому було 75 років. Зайченко був Заслуженим артистом РФ, він прославився по фільмах "Таксі-блюз", "Тарас Бульба", "Парад планет", а також своїми ролями в серіалах "Далекобійники" і "Дільниця".

Потужний удар з космосу не дасть українцям підготуватися до Великодня

Дізнайтеся, коли у квітні очікуються найпотужніші магнітні бурі, і яка обстановка буде на Великдень.

Як повідомляють вчені, порівняно з березнем, сонячна активність в квітні буде досить низькою. Однак, метеозалежним варто побоюватися декількох несприятливих днів в середині місяця. Є і приємні новини: у головне свято всіх християн, Великдень, не очікується магнітних бур, тому українці зможуть провести його в спокої.

Галкін збирає гроші на операцію Пугачовій: лишилися лічені дні

Шанувальники Алли Пугачової стривожені новинами про різке погіршення стану здоров'я улюбленої співачки.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що проблеми з серцем і вік Алли можуть позбавити дітей матері, а Галкіна — дружину. Шоумен працює удень та вночі, збираючи гроші на дороговартісну операцію на серці для дружини.