У березні вже було чимало днів з потужною сонячною активністю. Однак наприкінці місяця природа підготувала кілька особливо потужних магнітних бур. А ось у квітні їх активність стане набагато нижче.

Сильні магнітні бурі першого рівня G1 очікуються 23, 27 і 28 березня. Метеоудар першого рівня G1 може вплинути на самопочуття людей, які страждають від серцево-судинних захворювань.

26 і 29 березня будуть незначні коливання.

Метеочутливі люди відчують на собі вплив цих магнітних бур. Вони можуть відчути головний біль і порушення в роботі серцево-судинної системи. Періоди вважаються особливо небезпечними для людей з хронічними захворюваннями.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Медики рекомендують під час магнітних бур намагатися більше відпочивати і уникати стресів та фізичних навантажень. Крім того, особливо чутливим людям варто тримати під рукою необхідні ліки.

В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун зазначила, що підтверджень, що активність Сонця викликає погане самопочуття, немає. Вона додала, що така активність відбувається постійно, а не тільки під час магнітних бур.

Нагадаємо, потужний удар з космосу не дасть українцям підготуватися до Великодня. Українцям потрібно приготуватися до потужного удару, який може сильно вивести нас з рівноваги.

Як повідомляв Знай. ua, магнітні бурі українців накриють з головою, вдарять у найслабші місця. Україну накриють магнітні бурі.

Знай. ua писав, що потужна магнітна буря наближається з шаленою швидкістю. Астрономи попередили про потужної магнітної бурі: коли чекати і як вберегтися.