Юлія Началова після смерті стала більш популярною, ніж за життя.

Про це зазначають російські ЗМІ.

Шанувальники творчості співачки масово діляться записами ранніх виступів співачки ще з початку її кар'єри, буквально наповнивши ними соцмережі.

Варто відзначити, що Юлія Началова з'явилась на великій сцені ще у 90-х роках. Тоді вона перемогла у конкурсі "Ранкова зірка". Саме тоді 12-річні Началова часто з'являлася на телебаченні з популярною піснею "Учитель малювання".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Користувачі масово ділячись відео Юлії Началова в мережі, оплакують померлу співачку. Багато хто запитує - чому вони дізнаються про талант артистки тільки зараз.

"Ну чому, чому все ми іноді дізнаємося, наскільки чудовий був артист тільки після його смерті?", - пишуть коментатори.

Більше того в обговорення включились і зірки нинішньої російської естради. Із засудженням виступила співачка Рита Дакота. Вона обурена тим, що дізналась про "суперталановитий" англомовномий альбом Началової, записаному в співавторстві з відомим Уолтером Афанасьєвим, тільки після смерті артистки.

Раніше ми писали, що Юлія Началова повинна була представляти Росію на міжнародному конкурсі Євробачення, однак в останній момент її замінили іншим артистом, після чого співачка сильно переживала про це.

"Юлії Началовій не давали дихати. Для артистки її диханням був спів. Однак Юлію позбавляли можливості повною мірою продемонструвати свій талант, це і стало причиною трагедії. Юля була людиною, яка не може не співати. Це було її життя, її дихання. Коли людині можливості не дають – вона починає хворіти. Я це знаю по собі", - зазначила рок-виконавиця Ольга Кормухіна.

Ситуація з "Євробаченням" стала дуже сильним ударом для Юлії Началової. Як стало відомо, вона вже збиралася їхати на міжнародний конкурс, проте їй несподівано повідомили, що відбулася заміна на іншого виконавця. Кормухіна не уточнила, в якому році це сталося і зазначила: "Її замінили. Це легко пережити, як ви думаєте?".

Нагадаємо, Корольова станцювала на похороні Началової.

Як повідомляв "Знай.ua", останню волю Началової розкрила директор.

Також "Знай.ua" писав, що на могилі Началової помітили потойбічну гостю.

Порошенко пролітає: у другому турі Зеленський зустрінеться з Тимошенко - Пальчевський