На окупованій території Донецької області будуть видавати псевдопаспорти "громадянина Донецької Народної Республіки" особам, які досягли 14-річного віку.

Відповідний "указ" з'явився на сайті "керівництва" окупованої території, його підписав ватажок окупаційної влади Денис Пушилін. Він набуде чинності через 10 днів після опублікування.

"Міністерству внутрішніх справ "ДНР" забезпечити видачу паспорта громадянина "ДНР" в першочерговому порядку громадянам, які досягли віку від 14 до 16 років", – йдеться в тексті "указу".

У "документі" також зазначено, що особа, яка хоче бути громадянином окупованих територій, зобов'язана мати "паспорт". Окупанти будуть замінюватимуть "паспорти" особам, яким виповнилось 20 і 45 років. За задумом окупантів, паспорт, який буде виданий після 45 років, повинен діяти безстроково.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нещодавно ми повідомляли, що в Донецькій області планується відключення водопостачання. Так, з 1 квітня відбудеться відключення найважливіших об'єктів водопостачання Донецького регіону, а насосні станції, що забезпечують водою окуповані території Донбасу, будуть знеструмлені.

Зазначимо, що ватажок псевдореспубліки "ДНР" Денис Пушилін розповів, що під час подій на Майдані наприкінці 2013-о року був у Києві та допомагав беркутівцям.

Денис Пушилін
Денис Пушилін

"Робив що міг, наприклад, допомагав беркутівцям, військовослужбовцям внутрішніх військ, у яких згоріли теплі речі в автобусі. Так сталося, що серед них були хлопці з моєї кримської частини, в якій я колись проходив строкову службу. Про це я дізнався, передаючи необхідні речі", – поділився спогадами Пушилін.

Нагадаємо, що путінська наволоч вже нікого не лякає: під Донецьком українські воїни героїчно взяли нові висоти, відбивши зухвалу атаку терористів.

Як повідомляв "Знай.uа" яке там перемир'я: бойовики щосили палять із забороненої зброї, Україна оплакує страшні втрати.

Також "Знай.uа" писав, продажні кілери: Путін ліквідує сотні бойовиків руками ватажків "ДНР".

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=lr7cLlIpvBA[/embed