Російську школярку привезли до лікарні зі скаргами на біль у нирках. А про вагітність дівчина змовчала. Наступного дня в туалеті лікарні знайшли її дитину, яку вона викинула. Дитя знайшли мертвим.

Жахливий інцидент стався у російському місті Волгодонську. 19 березня в місцеву лікарню зі скаргами на проблеми в нирках надійшла 16-річна школярка. Під час первинного огляду дівчина заявила, що не живе статевим життям, а ввечері того ж дня поскаржилася черговій медсестрі, що у неї почалась кровотеча.

"На наступний ранок лікар-педіатр помітила, що у школярки підозріло "м'який живіт, але та сказала, що просто нічого не їла кілька днів. А через пару годин прибиральниця лікарні повідомила про страшну знахідку: у туалеті поруч з сміттєвим відром вона виявила пакет з тілом новонародженої дитини", - сказано в повідомленні.

Копам підозрювана зізналася, що вночі в неї почалися перейми. Під час них їй захотілося в туалет - там вона і народила. Як сказала школярка, дитина впала в унітаз і ніяких ознак життя не подавала. Саме тому вона і вирішила заховати дитя в пакет. Зав'язала його шнурком від кросівок, а сама повернулася в палату.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Правоохоронці вияснили, що батько загиблої дитини - 17-річний друг школярки. Але для нього інформація про вагітність подруги виявилося сюрпризом, як і для інших знайомих дівчини. Все тому, що дівчина мала невисокий ріст, а важила при цьому понад 100 кг і завжди носила просторі речі.

Цікаво, що медики після огляду констатували - дитинча з'явилося на світ живим і абсолютно здоровим. Що саме стало причиною його смерті, зараз з'ясовують правоохоронні органи.

Нагадаємо, бразильські хірурги успішно розділили сіамських близнюків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", японський хлопчик-з-пальчик виписався з лікарні через півроку після народження.

Також "Знай.uа" писав, двадцятишестирічна Прити Сінгх з Індії народила незвичайних однояйцевих близнюків, у яких дві голови, чотири руки, дві ноги і все тіло.