Підрозділи 95-ої окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України відпрацювали різні дії в рамках батальйонного тактико-стройового заняття на полігоні в Житомирській області.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

Під час занять, посилені танками і артилерією, десантно-штурмові підрозділи відпрацьовували форсування водної перешкоди. Після цього, рейдовий загін приступив до виконання навчальних завдань з бойовою стрільбою в тилу умовного противника.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Контролював всі дії військовослужбовців та хід підготовки в цілому командувач десантно-штурмових військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський.

У ході навчань військові-десантники відпрацювали знищення різних об'єктів противника, взяття під контроль мостів, важливих рубежів і т. д.

Також, отримали певні навички і командири, так як проводилося надходження "вступних" під час бою. Це вимагало прийняття правильних і своєчасних рішень.

У цілому, рейдові дії становили кілька десятків кілометрів складними польовими дорогами полігону.

Міністерство оборони України наглашает, що навчання проводяться регулярно, що дозволяє воїнам отримувати якомога більше такических і практичних знань, які вони в подальшому з успіхом зможуть застосовувати в бою.

Нагадаємо, що Україна вмилася сльозами, проводжаючи юного героя: навіки двадцять, ангел зі сталевим характером.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що українські герої завдали удару по засадам терористів.

Також, портал Знай.ua писав, що Україна отримала надійного союзника в боротьбі з головною бідою: перемога не за горами.