Афонські старці зробили пророцтво для України на найближчі роки - нас очікують соціальні та економічні потрясіння, однак майбутнє включатиме і позитивні для народу моменти.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на одкровення старців.

У повідомленні йдеться, що Афон пророкує перемогу України у війні з Росією, швидке відродження нашої країни та її процвітання.

Варто додати, що раніше вони не раз попереджали про крах свого частого гостя - втікача президента Віктора Януковича.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Його приходу до влади передувала ціла низка знаків, які наблизили його катастрофу: падіння похоронного вінка, зачинення дверей у Верховну Раду на інавгурації.

На близьку війну з Росією вказувало також безліч знаків. Чого тільки варта історія з білими голубами, яких, після молитви за Україну Папа Римський Франциск випустив зі свого вікна. Птахи, що несуть мир, повинні були вирватися в небо на очах у всього світу. Але замість цього тисячі паломників побачили страшну картину, як на них напали чайка і ворон.

війна на Донбасі
війна на Донбасі

Афонські старці заявили, що Русь абсолютно точно має шанс на своє відродження після 2021 року з центром у Києві.

У пророцтві додали, що погано жити українцям залишилося рівно до 2021. З цього року і по 2033 рік почнеться різке зростання економіки, завдяки чому в межах нашої країни станеться “китайське диво”.

"З волі Божої, судилося їм створити могутню державу, порівнянне з Київською Руссю, бо дух святий Русі перебуває у Києві, і його розбудили люди. 22 роки - був всього лише летаргічний сон великого народу. Росія, незважаючи на свої прагнення відродитися новою імперією, зазнає краху. Її чекає ізоляція і самодержавство. Але російський імператор протримається на троні лише 2 роки і піде з ганьбою. Сама Росія продовжить своє існування, але вже без частини земель на півдні і сході", - пророкують афонські старці.

"На Київський престол зійде князь, у часи якого почнеться відродження України, країна може навіть змінити назву. Крим після 3 років перебування під владою Москви остаточно повернеться в лоно України, але вже як земля кримських татар. Європа розділиться на два табори - Західний і Східний, але розпаду Євросоюзу не буде. У східне об'єднання увійдуть майже всі східні країни: Польща, Чехія, Словаччина, Білорусь, Литва, Латвія, Естонія, Молдова, Україна, Угорщина, Румунія", - резюмують на Афоні.

Нагадаємо, карпатські мольфари відповіли на найгостріші запитання українців.

Як повідомляв раніше Знай.ua, легендарний провісник Мішель Нострадамус шокував світ своїми пророцтвами.

Також Знай.ua писав про те, що покійний карпатський мольфар Михайло Нечай залишив пророцтво на 2019 рік.