Український блогер Сергій Марченко у своєму блозі напередодні виборів задався питанням: хунта українці чи все-таки ні. Крім того, він розповів, як зробити вибори в Україні чесними.

Відповідна публікація з'явилася в Facebook блогера.

"Не спокушати виборців на дільниці комфортом, а навмисне створити дискомфорт", - пропонує Марченко.

Блогер переконаний, що тільки в умовах, коли людям буде некомфортно, зможе змінитися сам принцип виборчого процесу. В таких умовах стануть голосувати тільки ідейні люди, які будуть готові боротися за свій вибір.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наприклад, блогер пропонує вирити навколо виборчої дільниці рів з крокодилами. Це допоможе зробити вибори чесними, а вибір українців усвідомленим.

"Хто зуміє вижити, отримує зуб алігатора на шию і бюлетень. І ніяких проблем з гречкою і підкупом", - пояснює Марченко.

Він зазначає, що ніхто не полізе в рів за 300 гривень і пляшку соняшникової олії.

Я понимаю, что то, что я сейчас скажу – это бесчеловечно, но все-таки, хунта мы или нет? Чтобы выборы были честными, а...

Geplaatst door Serhii Marchenko op Maandag 25 maart 2019

Раніше повідомлялося, що виборці можуть перевірити наявність свого імені в списках на виборах президента України 2019 в інтернеті.

Так, виборцю необхідно зайти на сайт Державного реєстру виборців, а там в "Кабінеті виборця" вказати свої ім'я та прізвище, адресу електронної пошти та місце проживання. Після - на пошту прийде код для отримання підтвердження, номер і адресу виборчої дільниці.

Нагадаємо, як будуть обирати президента України за кордоном. Найбільше наших співгромадян знаходиться в США, Німеччині та Молдові.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський вже святкує перемогу на виборах і репетирує свій спіч. Команда Володимира Зеленського показала "слугу народу" у всій красі.

Знай. ua писав, як вибори вплинуть на курс долара в Україні. Вплив політики на економіку країни неможливо виключити.