З окупованих територій прийшла добра новина. Українські захисники продовжують кошмарити озвірілих "ополченців". У мережі з'явився відеозапис удару військових ЗСУ по позиції путінських бойовиків на Донбасі.

ЗСУ
ЗСУ

Про це стало відомо завдяки повідомленням українського офіцера і за сумісництвом блогера Анатолія Штефана "Штірліца".

Так, недоблесна "Бригада 200" поповнилася кулеметником російських окупантів на Донбасі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"В результаті влучного пострілу знищено позицію російських окупантів разом з кулеметником", - написав Штефан і опублікував відео удару солдат ЗСУ.

"Вірте у воїнів! Вірте в ЗС України!", - заявив офіцер.

Варто нагадати, що Анатолій Кравчук, який раніше обіймав посаду керівника підрозділу інформаційних операцій Об'єднаного оперативного штабу ЗСУ, заявив, що був змушений звільнитися через тиску в питанні агітації за Петра Порошенка, що стало відомо під час його інтерв'ю ОРД. Він зазначив, що зіткнувся з моніторингом ресурсу і українською стороною, що особливо стало помітно напередодні виборів. Все почалося зі слів його керівника про те, що начальник Генштабу Віктор Муженко залишився незадоволений публікаціями в Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський висловив свою точку зору щодо перспективи вступу України до НАТО. Про це він заявив в інтерв'ю для українських ЗМІ. Один з найрейтинговіших кандидатів вважає, що вступ України в НАТО допоможе реформувати армію і забезпечити суверенітет України.

“Потрібно будувати потужну армію. Інтеграція в НАТО — це перш за все спосіб реформування армії та забезпечення суверенітету України. Вважаю, що вступ до НАТО має проходити тільки через всеукраїнський референдум. Але в армії потрібно переходити на натовські стандарти, вчитися у натівських фахівців. Зарплата і соціальний захист воїнів повинні бути на рівні армій НАТО”, – зазначив Зеленський.

Нагадаємо, українські воїни знищили купку бойовиків одним пострілом: епічні кадри.

Як повідомляв Знай.uа електорат Зеленського лякають свіжим фейком: молодь закликають не вірити і не боятися.

Знай.uа писав, Україну приголомшила трагедія: юний воїн знайшов смерть, але не на війні.