В Україні одержувачі субсидій дізналися погані новини. Відомо, що тепер держава не збирається компенсувати вартість комунальних послуг з надвисокими показниками споживання.

Міністр соцполітики Андрій Рева заявив, що мова йде в першу чергу про власників старих опалювальних котлів.

"Ви мене вибачте, але 500 кубів на місяць на опалення житла - це" круто". Я думаю, що це пов'язано з якістю котла, це ще радянський тип - АГВ, вони можуть таку цифру надавати. Але сидіти і чекати, що 500 кубів держава оплачуватиме, я б не радив", - заявив Андрій Рева.

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Міністр порадив одержувачам субсидій, які мають старі опалювальні котли, скористатися програмою "Енергоефективність" для їх заміни. Раніше в Міністерстві соціальної політики запропонували позбавити субсидій українців, які не мають газових лічильників.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Варто нагадати, що в Україні значно зменшилась кількість людей, які отримують субсидії. Це пов'язано з рядом факторів. Крім того, українцям почали нараховувати субсидії "живими грошима". Експерти розповіли, хто ризикує залізти через таке нововведення в "комунальні борги." Про це розповів старший консультант з питань соцзахисту населення Інституту місцевого розвитку Антон Левицький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що другу частину одноразової доплати до пенсії в розмірі 1205 гривень українці отримають вже через кілька тижнів. Про це повідомила заступник голови правління Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко. Як пояснили українцям, одноразову доплату до пенсії у сумі 2410,17 грн отримають ті громадяни, які отримують пенсії, призначені відповідно до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування".

Нагадаємо, українцям повернуть гроші за газ: кому пощастить.

Як повідомляв Знай.uа мільйонам українців вимкнуть світло 1 квітня: кому не пощастить.

Знай.uа писав, українці отримали сюрприз від уряду: за борги по комуналці жорстоко каратимуть.

Дивіться відео по темі: