Українська влада плануюэ одночасно ліквідувати кілька популярних банків. Мішенню виявилися чотири кредитних "контори". А саме: "Софійський", "Укрбізнесбанк", "Петрокоммерц-Україна" та "Укрінбанк".

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Фонду гарантування вкладів фізосіб, пише портал "Політека".

Банк
Банк

Українців попередили, що названі установи будуте остаточно закрито в 2020-му році. Співробітники відомства вже почали процедуру ліквідації. Але вона затягнеться до наступної весни. Таким чином, у клієнтів є час, щоб встигнути забрати гроші.

Варто нагадати, що державний банк "ПриватБанк" знову потрапив у скандал. На цей раз клієнт поскаржився на раптове блокування картки. Про це стало відомо завдяки відкликанню на сайті Мінфін. Клієнт банку поскаржився, що його кредитну картку заблокували. При цьому він був клієнтом банку протягом 12 років, а про блокування його жодним образом не попередили.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Банк
Банк

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що державний банк ПриватБанк знову опинився в центрі скандалу. На цей раз фінансові шахраї обманювали українців за допомогою мобільного онлайн програми "Приват24". Про це стало відомо в неділю, 24 березня завдяки відкликанню однієї з клієнток банку на сайті Мінфін.

"В олх замовляла речі, взяли передоплату і допобачення. Пишу в приват, а там тільки руками розводять. Не можуть чи що заблокувати шахрая?", - скаржиться клієнтка Приватбанку Юлія.

Нагадаємо, навколо Приватбанку люто пролунало: кошти таємно списуються, довести нічого не можна.

Як повідомляв Знай.uа "ПриватБанк" шахраї атакують в "Приват 24": ваших грошей може не стати в одну мить.

Знай.uа писав, 5 хвилин – і ти боржник: ПриватБанк роздає українцям 50 тисяч.