Уляна Супрун
Уляна Супрун

Відповідне звернення вона опублікувала на своїй сторінці у Facebook, назвавши українців "слабкими".

"Можливість народитися в державі Україна, вирости тут, боротися за її свободу з підтримкою міжнародного співтовариства — це все були мрії наших предків. Мільйони українців все життя працювали, боролися і вмирали за те, щоб це стало можливим. І ми знаходимо собі причини бути песимістами, опускати руки і нити. Проблема в тому, що багато українців ментально тікають з країни, фізично залишаючись тут, і не борються за свої мрії", – заявила Супрун.

Той факт, що українці не довіряють один одному, вірять у месій, чекають швидких змін, планують максимум на кілька місяців, не забуваючи при цьому сваритися, а також мріють про краще життя за кордоном, робить нашу країну дуже вразливою, вважає чиновниця.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Головне рішення проблеми – перестати сумніватися в собі і пам'ятати, що політики в державах з населенням, а не громадянами, вирішують дуже багато. Тому, роблячи вибір, потрібно пам'ятати про те, що на кожному лежить відповідальність за подальше майбутнє України", - резюмувала вона.

Українці одразу ж взялися коментувати допис скандальної очільниці МОЗ.

[quote author=""]"Та ні,тепер ми вас не відпустимо. Спочатку відсидите за геноцид проти народу. Якщо життя вистачить-їдьте. Не смію затримувати ", "Не треба чекати на вибори, вже покиньте Україну,покиньте,те,що ви творили,ніхто вже не виправить!", "Пані Супрун не треба розповідати що нібито українці слабкі не бореться за своє щастя! Тікають з країни! Проблема в вас і ваших ср*них реформах! З за яких нестерпно тут жити! І ціни на медикаменти просто не підйомні!", - пишуть обурені українці.

Нагадаємо, глава МОЗ Уляна Супрун анонсувала масштабні нововведення для українських лікарів і пацієнтів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, менеджер Реанімаційного пакету реформ Світлана Бубенчикова розповіла про наслідки нововведення в МОЗ.

Також Знай.ua писав про те, що в Україні планується запровадити кримінальну відповідальність і збільшити штрафи за продаж ліків без рецепта.