У понеділок, 25 березня, в Харкові у віці 66 років помер відомий український політолог Валерій Дудко.

Про смерть чоловіка у Facebook повідомила його колега, викладач університету Галина Куц, передає АКЦЕНТЫ.

Жінка поділилася трагічними подробицями сотанніх років життя Дудка - як виявилося, померлий багато років страждав від цукрового діабету.

"Відійшов у вічність відомий харківський політолог Валерій Дудко – сильна особистість і людина з активною проукраїнською позицією. Спочивайте з Богом, Валерію Володимировичу! Вічна пам'ять!" – зазначила вона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Колега Дудка додала, що через ускладнення від цукрового діабету в березні 2017 року Дудко переніс ампутацію ноги. Крім того, на фоні хвороби в пацієнта розвинулася гангрена.

Нагадаємо, в Україні раптово помер знаменитий український актор театру козацького бою Віктор Лейнерт. Про це в неділю, 24 березня, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на Facebook "Запорізькі Січові Козаки".

"Наливайко, ти пішов як справжній козак, на коні. Нехай земля тобі буде пухом. Ти завжди з нами", — йдеться в повідомленні.

За даними джерела в суботній ранок, 23 березня, Віктор Лейнерт їхав на коні з іншими козаками по дорозі на Хортиці. В якийсь момент йому стало погано.

Як повідомляв раніше Знай.ua, не стало форварда донецького Шахтаря та київського Динамо Віталія Хмельницького.

Знаменитий форвард збірної СРСР помер у віці 76 років.

Віталій Григорович починав професійну кар'єру в Азовсталі з Жданова (нині Маріуполь), а потім перейшов в донецький Шахтар. Протягом двох сезонів Хмельницький зіграв за "гірників" 73 поєдинки, в яких забив вісім м'ячів.

У 1964 році талановитий нападник приєднався до "Динамо" Київ, в якому пройшли кращі роки його професійної кар'єри. У складі столичного гранда Хмельницький провів 217 матчів, в яких відзначився 54 голами.

Також Знай.ua писав про те, що у понеділок, 25 березня, стало відомо про раптову смерть поп- і рок-музикант Скотта Уокера.