Жахливий інцидент стався в Борисполі Київської області. Педагога дитячого гуртка підозрюють у тому, що він розбещував неповнолітніх. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Київської області.

"Протягом року, з лютого 2018-го по лютий 2019-го, підозрюваний неодноразово здійснював фізичні дії, що розбещують щодо п'яти малолітніх", ‒ повідомили в прес-службі.

Його жертвами стали щонайменше п'ятеро дітей. На даний момент справу розслідують правоохоронні органи.

Підозрюваному педагогу загрожує позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що педофіл розбещував 13-річну дівчинку на очах у її матері. Жахливий інцидент стався в Башкирії, в Учалінському районі республіки. Повідомляється, що чоловік отримав лише три роки умовного терміну.

У Росії чоловік розбещував і бив п'ятикласницю. Відомо, що мати 13-річної дівчинки багато п'є. Тому вона без проблем дозволила своєму 30-річному знайомому жити зі своєю дочкою.

За інформацією правоохоронних органів, педофіл неодноразово бив дівчинку. Вона була доставлена в лікарню, де їй було накладено гіпс. За всі злодіяння чоловік отримав умовний термін у три роки.

Нагадаємо, впіймали збоченця по дорозі на побачення до дитини. Мисливці за педофілами прекрасно спрацювали.

Як повідомляв Знай. ua, в Одесі зловили маніяка. Ця мерзота більше десяти років ґвалтував дівчат. Цей випадок унікальний за кількістю жертв, цинізму і неймовірної жорстокості.

Знай. ua писав, що в Одесі суд випустив маніяка-ґвалтівника під заставу 140 тисяч гривень. В Україні розгорається найжахливіший за часи незалежності скандал.