Шокуючих розмірів пульсуючу п’явку дістали із горла пенсіонера після того, як він поскаржився на кривавий кашель. Бідолашний кашляв більше двох місяців.

Пацієнт на ім’я Лі прагнув вилікувати кажель та свербіж у горлі протягом двох місяців. Все тому, що йому неодноразово ставили помилковий діагноз.

Таємниця хворобливого хронічного кашлю 60-річного чоловіка нарешті була розкрита, коли він звернувся до фахівців в лікарні традиційної китайської медицини Сінгвен в місті Ібінь (Китай).

Доктор Чжан Дадун зробив ендоскопію пану Лі і виявив жирну п’явку, що жила на стінках його трахеї.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Слизьку тварину ніяк не могли дістати. Тоді доктор Дадун звернувся по допомогу до своїх колег, які змогли приспати п’явку за допомогою аерозольного седативного засобу.

Тільки тоді її вдалося витягнути за допомогою щипців. Як виявили згодом медики, пан Лі, який проживає в сільській місцевості, пив некип’ячену воду, і таким чином яйце п’явки потрапило до його горла.

У горлі личинка вилупилася і живилася його кров’ю протягом двох місяців, збільшуючись у розмірі, допоки не виросла аж до 10 см.

Нагадаємо, хлопець виявив на власній кухні моторошних тварюк: навіть вчені не змогли пояснити, що це. Найстрашніше, що сподівався побачити на своїй кухні Тому Клерк з Нової Зеландії, це таргани або цвіль. Однак, його чекало розчарування – і разом з ним смертельний жах.

За словами новозеландського ентомологічного відділення, на відео зображені звичайні лапки метелика. Скоріше за все, відзначають в загоні, домашня тварина з'їла метелика, залишивши лапки. І те, що вони ще ворушаться – цілком нормальне явище.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Хвіртка відкрилася сама по собі, а слідом з'явився силует: моторошну примару зняли камери спостереження

Також "Знай.ua" писав про те, що Океанське дно окупували шпигуни з Нібіру: дивна знахідка перелякала вчених