Вчений Національної академії наук України на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився з фоловерами цікавими фотографіями, які викликали бурю злості.

Мені подобається Вигулювався тут у лавині-молл. Поки одні бренди на всю запустили лінійки одягів з написами NASA -...

Geplaatst door Anton Senenko op Zondag 24 maart 2019

"...Вигуливался тут в Лавині-молл. Поки одні бренди щосили запустили лінійки одягів з написами NASA - куртки, футболки, кепки, светри, бананкы і т. д. (правда ціни неадекватні) - магазин Cropp піарить радянсько-американський свято стикування Союзу і Аполлона..." - пише Антон.

Антон каже, що йому це подобається, тому що власники компанії, напевно, заздалегідь готуються до витіснення Илоном Маском російських пілотованих програм на Спілках.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Тому ця колекція, ймовірно, називається «Спочивай у мирі»" - розмірковує вчений.

Автор зазначає, що це досить небезпечні речі, так як не кожен палкий український патріот і ненависник СРСР знайде в собі сили дочитати напис на одязі до кінця.

"...Надів так футболку «Союз», а люди навколо не встигли дочитати, що це «Космічна одіссея Липень 1975» і «Рукостискання в космосі». А ти не встиг їм пояснити. А тебе вже простикировали..."

Хоча батьківське підприємство знаходиться в Польщі, але на етикетках бренду значиться, що він зроблений в Перемишлі, Львівської області та Антон вбачає у цьому навіть якусь провокацію.

Українці в коментарях поспішили поділитися своєю думкою:

"Зараз вже можна зі слоганом "Рукожопие в космосі" випускати", "Ця х..ня потім буде на вулицях міст?", "Зате зручно: не треба напружуватися, щоб виявити упоротих в натовпі народу.", "цікаво скільки покупців асоціюють цей напис з космосом, скільки з совком, а скільки взагалі не розуміють, до чого цей напис", " Антон Сененко, а Ви не хочете ім'я своє поміняти, адже воно совковьке, до речі... не патріот Ви якось, шановний. Носити вишиванку і розмовляти українською мовою - це рівень недопатріота, який навіть не знає скільки відомих і не відомих українців вклали свою працю в «Союз». Сріть далі на історію і до речі, з квартири выселитись не забудьте, будинок, то у Вас совковський. Хоча Ви ж 85 року випуску, пожили при совку, є що згадати.. горщик напевно."