Популярний лоукост авіаперевізник Wizz Air оголосив про відкриття нового рейсу з Києва до Лейпцига (Німеччина). Про це повідомила прес-служба компанії.

"Сьогодні ми раді поділитися з нашими українськими пасажирами гарними новинами і оголосити про відкриття нового рейсу, який з’єднає столицю України з німецьким містом Лейпциг і стане 29-м маршрутом WIZZ із Києва", – сказано у повідомленні.

Рейси за новим маршрутом почнуть виконувати з 5 липня.

Польоти будуть виконуватись двічі на тиждень – щопонеділка та щоп’ятниці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ціни на квитки стартують від 19.99 євро/609 грн в один бік.

Варто зазначити, що із врахуванням нового маршруту Київ-Лейпциг, Wizz Air тепер пропонує перельоти із України за 45 напрямками до 13 країн. І це неабияк тішить бувалих туристів, адже ще один маршрут відкрито саме для них.

Протягом перших трьох місяців 2019 року Wizz Air перевезла близько 450 тисяч пасажирів на своїх рейсах до/з України. Це становить понад 80% зростання у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, зазначили у компанії.

Нагадаємо, WizzAir порадував українців новим рейсом: слідами легендарного мультфільму. Рейси в березні виконуватимуться по понеділках і п'ятницях, а вже з квітня і далі - по вівторках і суботах (двічі на тиждень).

Як раніше повідомляв "Знай.uа", пасажирка рейсу Київ-Берлін жорстоко познущалася над співробітницею аеропорту: "Ти що, кончена?"

Також "Знай.uа" писав про те, що Wizzair і Ryanair покарали за нахабний обман пасажирів: мільйонні штрафи. Антимонопольний орган Італії наклав штраф на лоукостери Ryanair на €3 млн Wizz Air на €1 млн, визнавши, що дані авіакомпанії обманювали своїх пасажирів.