Народний синоптик Наталка Діденко обрадувала замерзлих українців і повідомила, що зовсім скоро настане справжня весна. Про це вона повідомила на сторінці в Facebook.

Синоптик відзначає, що одним з останніх холодних днів стане середа, 27 березня, а вже з 28 березня почнеться значне потепління.

"Хто замерз, не обурюйся. Залишилося ще трохи. Зима просто ввічливо дотримуюється етикету, хоче по-людськи попрощатися, присісти на доріжку, поговорити про якісь дрібниці, і тоді вже — на поїзд", - повідомляє синоптик.

У середу, 27 березня очікується холодна погода. У багатьох регіонах буде сильний вітер, мокрий сніг з дощем, а вночі й зовсім температура повітря знизиться до -3. Вдень буде трохи тепліше – від +3 до +6 градусів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тільки на сході і на південному сході України буде тепліше: + 5 + 11 градусів і дощ.

"В столиці 27 березня мокрий сніг з дощем, сильний вітер і максимально лише +4 +5 градусів. Не поспішайте використовувати ненормативну лексику — це фактично один день", - жартує синоптик.

З четверга, 28 березня, погода почне вирівнюватися і вже до кінця тижня в Україні буде сонячно і тепло.

В останній робочий день, п'ятницю, 29 березня, очікується довгоочікуване потепління: стовпчики термометрів дотягнуться до відміток +10 - +11 градусів. Погода в Києві 29 березня буде хмарною, але без опадів.

Погода в Україні 30 і 31 березня буде теплою. Як розповіла синоптик Наталка Діденко: "За попередніми прогнозами, в" день тиші "і в день виборів президента України, 30 і 31 березня, в Україні очікується прекрасна погода: ясно, сонячно й тепло, +14 - +19 градусів".

Нагадаємо, зима буде прощатися з українцями всю наступну тиждень. Очікувати приємних змін українцям слід лише до кінця тижня.

Як повідомляв Знай. ua, погода на тиждень в Україні: перед виборами заплаче навіть стихія. Синоптик попередила про мокрому снігу.

Знай. ua писав, що Карпати засипало снігом в розпал весни. Рятувальники показали шокуючі фото.