Відповідні відеоролики опублікували у місцевій спільноті в соцмережі Instagram. У повідомленні під відео написали уточнення, що аварія трапилася на вулиці Жовтневій, повідомляє джерело. Під дописом з'явилися гнівні і сердиті коментарі користувачів.

Інцидент стався ввечері 25 березня. В результаті ніхто не постраждав. В МВС, а також в прес-службі адміністрації Тули не змогли оперативно відповісти, як військова техніка виявилася на міській вулиці і куди вона прямувала.

"Танковод…. Посадити вас в башту танкову, і змусити проїхати метрів 500… Всі стовпи зберете!!!", "а що там складного, я в армейке нормально катав!", "а не чули таке, що якщо не вмієш їздити, не їдь", "чому він без супроводу пересувається? Або хоча б вночі перекрили б дорогу. Вже була сумна історія році так в 2012. Ось реально, нічому не вчать", - обурюються юзери.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обережно! У відео міститься нецензурна лексика

Нагадаємо, в Донецьку публічно принизили Росію: СБУ зухвало потролила зрадників. На листівках, які з'явилися в "ДНР", оприлюднили дані про перебіжчиків.

Як повідомляв портал Знай.ua, окупанти довели Донбас до повного краху.

З лютого 2019 року без роботи стоїть "Донецький елетротехнічний завод". Крім того, єдиний трамвай, який повинні були на ньому виготовити, так і не був до кінця зібраний.

Також Знай.ua писав, що на Донбасі "державний переворот. У мережі заговорили про зникнення керівника так званої "ЛНР".