Неймовірна історія кохання вразила всю країну. 31-річний чоловік пережив смерть дружини та самотужки виховував шістьох дітей. Та згодом сталося справжнє диво.

Антон Кудрявцев одружився з дружиною, у них народилося троє дітей. Після цього пара дізналася, що знову стануть батьками. Цього разу у них мала народитися трійня. Однак у сім'ї сталася трагедія, якої й ворогу не побажаєш. Дружина Антона занедужала, лікарі діагностували рак.

Хіміотерапія вбила б ще не народжених малюків. Тому жінка вирішила відмовитися від лікування, але виносити дітей. невдовзі після їх народження вона померла. Антон Кудрявцев самотужки няньчив шістьох дітей.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Журналісти зробили сюжет про батька-одинака й Антон прославився на всю країну. До нього почали приходити сотні листів від прихильниць. З деякими з жінок вдівець навіть зустрічався, але зазвичай на першому ж побаченні ставало ясно, що ці дами не підходять для сімейного життя.

Однак одного разу йому написала Людмила. Вона з перших же рядків вразила чоловіка і він запропонував їй зустрітися. На побачення взяв також усіх своїх дітей. Однак Людмила не розгубилася і відразу знайшла з ними спільну мову.

Дочки Антона буквально не злазили з рук Людмили, настільки вона їм сподобалася. А старший син навіть сказав татові про нову знайому: "Потрібно брати. Вона хороша!"

Вони стали жити разом. Згодом кохана Антона зізналася йому, що їй приснився дивний сон. У ньому вона бавила сімох дітей. Цікаво, що у жінки самої вже є одна дитина від першого шлюбу. Наступного дня після цього вона побачила сюжет журналістів про багатодітного батька і зрозуміла, що це доля.

"Спочатку мені просто стало шкода Антона, і я написала йому листа зі словами підтримки. А потім все якось непомітно закрутилось … Я ніколи не була обділена увагою, але справжнього чоловіка, на якого можна було б покластися, поруч не було. А Антон виявився саме таким!" - розповіла Людмила.

Пара одружилася. Весілля було скромним. Антон і Людмила повінчалися в сільському храмі, а наступного дня поїхали подорожувати, залишивши дітей у бабусі. Однак коли молодята повернулися додому, їх чекав ще один подарунок, щоправда, непередбачений. Незабаром їх сім’я поповнилася ще двома дітьми!

Нагадаємо, що мати чотирьох дітей перетворилася на вампіра: її зліпки взяли у музей.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, вперше в історії жінка народила семеро дітей. Чоловік шокований, адже у них уже є троє.

Також "Знай.uа" писав, мати-садистка 2 місяці "труїла" хворого сина власною кров'ю.