Нещодавно в Україні показали телесеріал "Кріпосна", який отримав значний успіх. За інформацією прес-служби телеканалу, на якому транслювали серіал, він побив відразу кілька рекордів за кількістю глядачів і кращим серіалом березня серед українських телеканалів за останні 6 років. Однак не всім українцям він сподобався

Гнівний допис про серіал "Кріпосна" напила журналістка Анна Шестак на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Люди, хто "Крєпостную" нахвалює, з вами точно все гаразд? Абсолютно російський за всіма ознаками серіал, із росіянкою в головній ролі, про Чернігівщину, де, на думку не дуже освічених виробників, говорили виключно російською мовою... Та ще й сюжет відсотків на 90 - "Рабиня Ізаура". Ви цей... Гроші за піар цього "продукту" отримали чи шо?" - йдеться в дописі.

Кадр із серіалу Кріпосна

Жінка обурюється не тільки сюжетом телесеріалу, а й назвою. За словами Анни Шестак, автори спеціально обрали саме назву "Кріпосна", а не більш український відповідник "кріпачка", що націлене на російську аудиторію.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Ну вибачте, але в мене нема інших пояснень. Ще одне проізвєдєніє для російського ринку. Навіть назва на російський манер. Бо "Кріпачку" Сизрань може і не дивитись. Удачі, канєшно, в Сизрані, але де там у вас Україна? Знову на рівні служниць, конюхів і негативних героїв?", - продовжує Анна Шестак.

Користувачі соцмережі підтримали журналістку в коментарях:

"Переглянувши анонси, відразу зрозуміла, що ні за що не буду таку нісенітницю дивитися!" - пише Емілія Айзенштат.

"Хтось таке ла*но дивиться?" - написала Олена Кирило Бутріна.

"Аню, це навіть не Ізаура, це Бідна Настя!) Пам'ятаєте той шедевр років нашої юності?)) Так бідненько злизали ідею і навіть нічим не прикрилися)", - прокоментувала Аліна Плахтієнко.

"Думаю, нахвалюють мами й бабусі тих, хто хаває "Школу". Шкода, але у "Чорного дзеркала" або "Розповіді служниці" в нашій країні дуже вузьке коло глядачів☹", -додала Юлія Гаврілова.

Нагадаємо, український серіал про підлітків "Школа" викликав неоднозначні емоції у публіки.

Як повідомляв "Знай.ua", Гра престолів: фанатам показали перший трейлер фінального сезону.

Також "Знай.ua" писав, що ФБР заарештувало зірку "Відчайдушних домогосподарок": їй загрожує 20 років в'язниці.