Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 26 березня.

Пішов з життя "гігант" української політики: з ним рахувалися всі

свічка
свічка

У понеділок, 25 березня, в Харкові у віці 66 років помер відомий український політолог Валерій Дудко.

Про смерть чоловіка у Facebook повідомила його колега, викладач університету Галина Куц. Жінка поділилася трагічними подробицями останніх років життя Дудка - як виявилося, померлий багато років страждав від цукрового діабету.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вакарчук терміново звернувся до українців: на кону життя

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Популярний український співак і вокаліст групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук звернувся до українців. Він попросив підтримати моряків, які опинилися в полоні РФ після агресії в Керченській протоці. Відповідна публікація з'явилася на сторінці в Facebook.

Осадча спробувала заховати вагітний животик, але нічого не вийшло: Горбунов ще раз стане татом

Катя Осадча
Катя Осадча

Популярна українська телеведуча Катя Осадча, дружина свого колеги Юрія Горбунова заінтригувала прихильників новим знімком. Цікава фотографія була зроблена перед початком шоу "Голос країни".

На знімку співачка позує разом зі своїм зірковим чоловіком, але зовсім не це зацікавило шанувальників. Фанати звернули увагу на животик Каті, який трохи випирав навіть під рюшами сукні. Багато хто вважає, що ці самі рюші повинні були замаскувати вагітність ведучої.

Колишня Дана Балана в "Голосі країни" змусила Тіну Кароль понервувати: ви повинні побачити це обличчя

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Учасниця популярного проекту "Голос країни" Катерина Бігу, також відома як колишня Дана Балана, подякувала за підтримку в ефірі на особистій сторінці в Instagram.

"Добрий вечір, друзі. Я пройшла в батли, природно потрібно радіти своєму успіху, але чомусь в той момент, коли Дан сказав, що вибирає мене, у мене був неприємний осад від того, що Сашко не проходить. Були змішані почуття. Одночасно і радість, і печаль…"

Яке свято 26 березня: чого не можна робити в цей день

В церковному календарі це день перенесення праху святителя Нікіфора сповідника, патріарха Константинопольського. Інші назви свята: «День Нікіфора», «Нікіфор», «Христина».
Нікіфор жив у 8-9 століттях і вважається святителем. Під час свого життя він ревно захищав ікони. Тому, коли став царем Лев Вірменин, який був іконоборцем, Нікіфора заслали в монастир, де він прожив усе своє життя. Цей монастир був на березі Босфору. Його мощі виявилися нетлінними.