Відомий український шоумен та волонтер Сергій Притула розповів, як українці продовжують допомагати армії.

Відповідний допис він зроби в на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, Притула розповів, що продовжує отримувати грошові кошти від українців для підтримки та купівлі найнеобхідніших речей для бійців ЗСУ. Більше того доволі значна частина коштів надходить від українців, які доволі давно виїхали на зоробітки до країн ЄС.

Жіночка зі Збаража, яка поїхала на заробітки до Італії, регулярно передає моїй мамі конверт у якому є гроші, які по...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Woensdag 27 maart 2019

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Жіночка зі Збаража, яка поїхала на заробітки до Італії, регулярно передає моїй мамі конверт у якому є гроші, які по 10-20 євро складають наші жіночки-заробітчанки на Армію. Знайомий робить те ж саме у Ізраїлі. Хлопчина в транзитній зоні аеропорту Шарль де Голь тицьнув в руку 100 Euro. Хлопчик у Ірпіні приніс після концерту 200 гривень під гримерку. Львівський таксист не взяв 200 гривень від аеропорту в центр, сказав докласти на Армію. СМС-банкінг регулярно звітує про те, що на рахунок надійшло чергових 50-200-500 грн", - розповів Притула.

Крім того він додав, що волонтерська допомога живиться саме за допомогою такої допомоги від українців, які не можуть собі дозволити величезного фінансування через незначні доходи. Він також закликав українців об'єднатись та допомогти у купівлі дуже необхідних тепловізорів для українського війська.

"Волонтерська скарбничка живиться такими маленьким струмочками і цівочками. Поки вони не пересихають ми, волонтери, можемо робити щось корисне для наших захисників. Цього місяця було витрачено немало, але залишилося 2 найважливіших придбання - тепловізор і тепловізійний приціл. Для повного щастя не вистачає +/- 30 000грн. Прошу фінансової допомоги у тих, хто має таку можливість. Або хоча б репост, щоб ініціативу проявив хтось інший:)).Сумарно по витратах за березень відзвітую на вихідних. Швидше всього у суботу, бо в неділю всім буде далеко не до того! Дякую за те, що знайшли час ознайомитись із цим повідомленням. І щиро дякую усім за допомогу!!! Працюємо, панове!", - зазаначив Притула.

Нагадаємо, Сергій Притула покинув Україну.

Як повідомляв "Знай.ua", Притула показав "принади" шоубізу - попахує, але дітися нікуди.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Притула підкорив фанатів зворушливим фото з донькою.

Повторне обрання Порошенка знищить інститут президентства - Сергій Гайдай