За все в цьому житті доведеться відповідати. Це ще раз довели співробітники українських правоохоронних органів. Так, водій маршрутки, який побив літню жінку-інваліда, яка хотіла скористатися своїм правом на пільговий проїзд, отримав покарання.

Нагадаємо, що інцидент стався ще 14 листопада минулого року на автостанції в Харкові. Як випливає з матеріалів справи, в автобус, який їхав по маршруту "Харків-Артемівка-Мерефа", зайшла пенсіонерка і пред'явила водієві пільгове посвідчення інваліда II групи. Про це пише портал "Політека".

Однак той почав вимагати від жінки оплатити проїзд або ж покинути салон маршрутки, при цьому матюкався і ображав її. Коли ж пенсіонерка відмовилася виходити, він накинувся на неї і вдарив кулаком в груди. Жінка не втрималася на ногах і впала, вдарившись головою об двері.

Але навіть це, а також обурення інших пасажирів його діями не зупинило розлюченого маршрутника. Побачивши, що та не бажає виходити, він вдарив жертву ще раз, цього разу коліном по нозі, і виштовхнув її з салону. Та, втративши рівновагу, впала на спину.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після цього він залишив потерпілу лежати на землі, закрив двері і поїхав. Під час судового розгляду житель Мерефи, звинувачений у хуліганстві, розкаявся і повністю визнав свою провину, а також сприяв слідству. Жовтневий районний суд Харкова засудив його до двох років обмеження волі, замінивши покарання на іспитовий термін на рік. Рішення суду ще не набуло чинності, йдеться строк апеляційного оскарження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в четвер, 21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус на великій швидкості переїхав людей, які переходили на пішохідному переході. Одну з постраждалих він протягнув кілька метрів по дорозі. На третю добу після аварії до постраждалої впустили чоловіка.

Нагадаємо, у Києві таксист на величезній швидкості протаранив Peugeot: зім'яло, як жерстяну банку, трьох намагаються врятувати.

Як повідомляв Знай.uа переступали і йшли далі: моторошна НП в метро приголомшила Київ, фото і деталі трагедії.

Знай.uа писав, постраждала під колесами маршрутки розповіла жахливі подробиці: протягнув через все перехрестя.