У мережі з'явилися рідкісні та ексклюзивні кадри з неймовірно красивими дитинчатами білого лева. Відомо, що левенята з'явилися на світ у сафарі-парку "Тайган" в окупованому Криму.

Відомо, що немовлята стали першими з сімейства царя звірів, народженими в новому році.

На опублікованих знімках видно, що дівчинка і хлопчик вже почали проявляти характер — намагаються втекти від матері, левиці Міледі, і ричать. Правда, поки звук нагадує нявкання. Проте, це, звичайно, справа часу, незабаром муркотіння перетвориться на справжній грізний рев.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто нагадати, що під Запоріжжям живе шимпанзе, яке своїми звичками надзвичайно схоже на людину. Відповідне відео з'явилося на сторінці бердянського зоопарку "Сафарі" в соціальній мережі Fecebook. Так, працівники зоопарку на відео зняли надзвичайно цікаву мавпу, яка вела себе, як людина. Шимпанзе зацікавилася пляшкою з водою, а після осушило її до дна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоопарку міста Гданськ з'явився рідкісний білий пінгвін. Морська птиця народилася лише три місяці тому і працівники зоопарку поки що не можуть встановити її стать. Відвідувачі гданського зоопарку в Польщі можуть побачити одну з найнезвичайніших тварин - пінгвіна-альбіноса, передає видання Fox News з посиланням на Associated Press. Рідкісний нелітаючий птах не має традиційного для пінгвінів чорного оперення, і це може стати проблемою для її існування. Повідомляється, що пінгвін-альбінос може бути відкинутий іншими пінгвінами, що поставить під загрозу його виживання.

Нагадаємо, чотири операції, десятки швів: розлючений пітбуль ледь не залишив дівчинку без обличчя.

Як повідомляв Знай.uа "Люди стануть екзотичними тваринами у страшному зоопарку прибульців", - вчені з Франції дали страшний прогноз.

Знай.uа писав, прибульці влаштують на Землі зоопарк: люди перетворяться на звірів.