Про це повідомляє агентство Associated Press. Про курйозну ситуацію повідомили у поліції. Нетривіальний арешт відбувся у передмісті Стокгольма Рінкебі. За словами прес-секретаря поліції Каріни Скагерлінд, затримання організував офіцер, який на той момент не був при виконанні службових обов’язків. Він з друзями просто відпочивав у сауні, коли виявив, що там же знаходиться один із відомих поліції небезпечних злочинців.

Варто зазначити, що злочинець-утікач, окрім інших злочинів, ухилявся від тюремного ув'язнення за напад при обтяжуючих обставинах. Зважаючи на це, арешт був доволі небезпечним. Але правоохоронець не розгубився, хоча при собі у нього не було табельної зброї.

За словами Скагерлінд, упізнавши зовмисника, "голий поліцейський спокійно сказав йому, що він повинен вважати себе заарештованим".

Речниця зазначила, що офіцер зателефонував колегам, аби вони забрали затриманого злочинця. Додавши, що "арешт був позбавлений драматизму, а злочинець не намагався втекти".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Ми всюди. Навіть якщо ви не бачите, ми тут", - написала поліція у Facebook після інциденту, натякаючи на слабку видимість у сауні.

Нагадаємо, затримали нелюда, який бив і відбирав зброю у лежачих нацгвардійців після ДТП. Після страшного удару троє гвардійців стікали кров'ю на асфальті, викликали швидку – і тут – чоловік у синій куртці підскочив до бійців і завдав декілька ударів по лежачим, поки його не відштовхнули.