У середу, 3 квітня, у Харькові стався жахливий інцидент. У річці недалеко від Горбатого мосту знайшли труп молодої дівчини. Про це передає телеграм-канал "Треш Харкова" зі слів очевидців.

"Сьогодні вранці на Харківській набережній, в районі "горбатого" мосту був виявлений труп дівчини, який перебував у сонцезахисних окулярах, у воді", — сказано в повідомленні

Як повідомляють в поліції, на тілі жінки не виявили слідів насильницької смерті. Утоплениці на вигляд близько 30 років, вона у верхньому одязі і сонцезахисних окулярах. У даний час поліцейські встановлюють особу жінки, її родичів та обставини загибелі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше повідомлялося, у США правоохоронці затримали модель "Playboy" Келсі Тернер за підозрою у вбивстві її психолога Томаса Берчарда. Тіло останнього було знайдено в багажнику автомобіля підозрюваної.

У ФБР повідомили, що на даний момент причини, що штовхнули 25-річну дівчину на вбивство 71-річного лікаря, невідомі. Мотиви її злочину також не розголошуються.

Келсі Тернер

Про те, що в штаті Невада хтось залишив свою машину, поліцейським стало відомо 7 березня з повідомлення одного з водіїв. Після того, як патрульні прибули на вказане місце і оглянули автомобіль, вони виявили тіло в багажнику.

Після проведення експертизи стало відомо, що Берчард загинув в результаті декількох ударів, які завдали по його голові тупим предметом. У ході подальшого розслідування було встановлено, що він був знайомий із моделлю близько двох років, а також оплачував оренду квартири.

Келсі Тернер

Нагадаємо, суд в Московській області виніс вирок 26-річній співробітниці "Роснафти" Дарині Переверзєвій. Її засудили до 16 років в колонії загального режиму за організацію вбивства власної сім'ї.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Києві сталася страшна трагедія. Після застілля, на вулиці Лариси Руденко 10 чоловік викинувся з вікна 16-го поверху.

Також Знай.uа писав, у місті Познань, засудили до 15 років позбавлення волі 23-річного громадянина України.