60-річна одеситка перемогла на конкурсі краси в США. Жінка взяла участь в конкурсі випадково.

Про це повідомляють ЗМІ.

Донька жінки Марина Гасс розповіла, що помітила статтю конкурсу краси для бабусь у Болгарії. Вона відразу ж подала заявку організаторам і отримала відповідь, що обов'язково потрібно фото учасниці в купальнику.

жінка

Вже через 7 місяців надійшла офіційна відповідь, що жінка пройшла необхідний відбір та запрошена для участі у конкурсі, що проходив у Болгарії. Вже по приїзду жінка викликала справжній фурор та виборола титул Mss Grandma.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"А ти взагалі пенсійний отримала? Я кажу, я? Мені навіть смішно, що я пенсіонерка", - сміється Світлана.

Крім того вона розповіла, що головною причиною її ідеального зовнішнього вигляду є правильний спосіб життя та здорове харчування.

"Я веду правильний, активний спосіб життя. Харчування звичайно. А головне - любити себе і світ!", - ділиться своїми секретами краси Гасс.

Варто відзначити, що на конкурсі у Болгарії її помітили представники США та запросили українку взяти участь у конкурсі Ms. Transcontinental. Через 6 місяців вона полетіла в США, де також здобула перемогу.

Варто нагадати, що КПІ завжди славився своєю популярністю в абітурієнтів України та ближнього зарубіжжя, адже знання і досвід, які даються у ВУЗі не можна переоцінити. Фізико-математичний факультет закладу, мабуть, вирішив підвищити рейтинг серед вступників. Напередодні конкурсу "Міс фізмат КПІ" був опубликований промо-ролик і фотографії учасниць, які розбурхали мережу.

Нагадаємо, перед виступом учасника з команди Тіни Кароль - Артема Ліски, якого співачка "вкрала" у молдавського виконавця - дівчина звернулася до свого колеги і заявила, що саме зараз він побачить, що саме її так чіпляє.

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Морозюк, дружина українського футболіста турецького Ризеспора Миколи Морозюка, є ярою любителькою еротичних фотографій.

Також "Знай.ua" писав, що MARUV, як і багато знаменитостей, веде сторінку в соціальних мережах, куди регулярно постить свіжі знімки та відео зі свого особистого життя, а також виступів. Не так давно співачка знову порадувала своїх підписчиків, однак їх реакція виявилася не зовсім такою, на яку розраховувала артистка.

Порошенко вважає ініціативу "Хто замовив Гандзюк" виборчою технологією проти нього - Роман Синіцин