В Україні у п'ятницю не очікується опадів, а температура вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу. Вдень очікується 11-16 градусів тепла.

Про це передає Український гідрометцентр.

"Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер переважно південно-східний (на Лівобережжі — західний), 5-10 м/с, вдень у західних областях окремі пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень 11-16 градусів тепла, у східних областях 8-13 градусів, на Закарпатті вночі 4-9 градусів тепла, вдень 16-21 градусів — кажуть у центрі.

У Києві та області також опади не очікуються. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. В столиці температура вночі 0-2 градусів тепла, вдень 13-15 градусів, на Київщині вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень 11-16 градусів тепла.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

На вихідні опади також не передбачається, лише вранці та вдень 7 квітня у західних областях, а також у Житомирській і Вінницькій очікується невеликий дощ. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5 градусів тепла, 6 квітня на півдні та сході країни місцями 1-2 градусів морозу; вдень 11-16 градусів тепла, у південній частині, Дніпропетровщині та Закарпатті 17-20 градусів.

Київщину опади оминуть. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5 градусів тепла, вдень 11-16 градусів.

Судячи з прогнозу, 8 квітня в північних, центральних і південних областях, 9 квітня в Україні, крім більшості східних і північних областей, очікуються дощі. Температура вночі 2-8 градусів тепла; вдень 12-18 градусів, на півдні країни до 20 градусів.

У столичному регіоні 8 квітня очікується дощ, 9 квітня без істотних опадів. Температура вночі 2-7 градусів тепла, вдень 12-17 градусів.

Нагадаємо, Погода до кінця весни: Україну чекає купа аномалій

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Погода на тиждень в Україні: синоптики підсолодили настрій сонячним прогнозом

Також "Знай.ua" писав про те, що Перезимувати весну: синоптики обіцяють Україні погодну аномалію, запасаємося терпінням