Український ведучий і журналіст популярного туристичного шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров прокотився на таксі майбутнього. Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі проекту.

Він побував в бізнес центрі Бразилії – місті Сан Пауло. І показав, що проблему пробок тут вирішили за допомогою вертольотів.

В Сан Пауло тестують нову послугу – вертоліт-таксі. Причому вона доступна не тільки для мільйонерів, але і звичайним людям. А сервіс неймовірно нагадує Über.

Вертолёт-такси. Это уже не фантастика, и не развлечение для миллионеров, а обычные будни. По крайней мере в Сан Пауло....

Geplaatst door Дмитро Комаров op Woensdag 3 april 2019

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Практично на кожному другому хмарочосі міста знаходиться вертолітний майданчик. Досить через смартфон вибрати найближчу майданчик посадки і найближчу до пункту призначення. Комаров з командою в якості тесту пролетів по самому дешевому маршруту з центру на околицю.

"Вертоліт мені подали через 20 хвилин. Летів 9 хвилин - це економія 2.5 годин, якщо порівняти з їздою в тамтешніх пробках. Ціна - близько 50 доларів. Не з людини. За весь вертоліт", - розповідає Комарів.

Такі низькі ціни обумовлені тим, що компанія Airbus, яка займається будівництвом літаків, тестує сервіс майбутнього – безпілотні таксі-дрони. Творці переконані, що цей сервіс вже через 5-10 років стане частиною повсякденного життя. Принаймні, в Сан Пауло.

"В цікавий час ми живемо. Фантастичні фільми оживають", - зазначає Комарів.

Нагадаємо, Комаров покаже конкурс краси для ув'язнених.

Як повідомляв Знай. ua, Дмитро Комаров розповів, як ледь не загинув.

Знай. ua писав, що Дмитро Комаров терміново звернувся до фанатів.