Походження імені Алла

З арабської версії ім'я походить від доісламської богині Аллат. У перекладі з арабської мови Алла означає «богиня». З готської версії ім'я Алла означає «та, що вміє все», «майстриня на всі руки». Крім того, Алла також використовується як зменшувально-пестливе від інших імен ісландських і готських мов.

Характер Алли

Алла - чарівна дівчинка, загальна улюблениця. У дитинстві намагається звернути на себе увагу новою сукнею, іграшкою. У шкільні роки дратівлива, несносна, груба, різка. Будь-яке непорозуміння з боку дорослих, силовий вплив на її волю можуть призвести до стресу.

В молоді і зрілі роки Алла дуже енергійна, не втрачає дарма часу. Вона будує тільки реальні плани і домагається їхнього здійснення. В Алли є хватка і наполегливість, вона впевнена в собі і своїх силах.

Є схильність командувати і давати цінні вказівки. Дуже добре готує. Може обрати професію кухаря. Може отримати і іншу спеціальність - продавця, косметолога, музиканта. Алла залучає своїх шанувальників в першу чергу несхожістю на інших дівчат. Вона високої про себе думки, навіть якщо не володіє достатньою красою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Перші шанувальники з'являються в студентські роки. Перший шлюб часто буває невдалим. Серйозні проблеми Алла створює собі своєю зарозумілістю.

Можливий союз з: Арсеній, Володимир, Григорій, Захар, Іван, Кирило, Сергій.

Листівки і привітання з днем Алли

Хай ангел тебе оберігає,
І в усьому допомагає,
Хай тобі Господь із неба,
Додає усе що треба.
Щоб ти добре серце мала,
І усім допомагала,
Розцвітала,багатіла,
І з роками молоділа.
Друзі щоб добра бажали,
На роботі поважали,
Щоби жити було мило,
Щоб завжди була щаслива!

***

Як пісня дзвінко ллється,
Хай гарно так живеться,
Хай доля посміхається,
Здоров'я додається,
Хай буде свято на душі,
А серце щастям багатіє,
Хай водограй вирує почуттів,
Збуваються всі мрії!

***

Хай маленьке ангелятко,
Принесе любов у хатку,
Хай дитинку звеселяє,
Сон її охороняє,
У дитини нині свято-
Іменини ангеляти!