Митрополит Київський і всієї України Епіфаній на зустрічі з дітьми з ліцею-інтернату "Патріот" назвав термін, коли військові дії на Донбасі закінчаться. Про це передає replyua.net. За словами владики, війна закінчиться після того, як відбудеться об'єднання українців, наголошується в повідомленні на сайті ПЦУ.

"Війна завершиться тоді, коли ми будемо єдині і сильні, оскільки ворог вважається з сильними. Тому наші прагнення полягають у тому, щоб стати повноцінним членом Європейського Союзу і вступити в НАТО", – сказав владика Епіфаній.

Митрополит переконаний, що українці прагнуть збудувати свою незалежну помісну православну церкву, яка є духовною основою і фундаментом сильної європейської демократичної України. І прикладають для цього максимум зусиль. Разом з тим, в рамках розмови предстоятеля ПЦУ з дітьми вияснилось, що у деяких з них батьки загинули, захищаючи Україну.


"Ваші батьки віддали життя за волю, за віру і за свободу України, і ми висловлюємо подяку нашим славним героям, оскільки вони віддали найдорогоцінніший скарб, яким володіє людина, і цим вони проявили любов не тільки до своєї Батьківщини, але кожному з нас", – зазначив Епіфаній.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, протоієрей УПЦ показав злобний оскал РПЦ: "Виборці Зеленського горітимуть у пеклі". Співробітник прокуратури натякнув у соціальній мережі про неприязнь до Зеленського, а протоієрей його підтримав. У свою чергу один з протоієреїв УПЦ КП, начальник Володимирського собору Петро Зинич збентежив українців у коментарях, написавши, що виборці Володимира Зеленського "горітимуть у пеклі".

Як повідомляв раніше "Знай.ua", Зеленський відкрито заявив, з ким домовлятиметься: "вам просто запудрили мозок".

Також "Знай.ua" писав про те, що Володимир Зеленський пояснив, як закінчити війну на Донбасі.