У середу, 9 квітня, помер видатний народний артист, актор театру і кіно Петро Бенюк. Він помер в Україні у віці 73 років. Про трагедію повідомив Національний академічний драматичний театр ім. М. Заньковецької у соціальної мережі Facebook.

Також відомо, що артиста не стало через п'ять днів після його дня народження.

"Важко писати такі слова, але сьогодні пішов з життя видатний актор театру і кіно, народний артист України Петро Бенюк. Усе життя він присвятив творчості. Армія його фанатів не залишала свого кумира ніколи. На його вистави зали були повні глядачів, з якими він і плакав, і сміявся! Його талант був справжньою окрасою Національного театру імені Марії Заньковецької. Сумуємо", – вказується в повідомленні.

... Важко писати такі слова, але... Сьогодні з життя пішов видатний актор театру та кіно народний артист України Петро...

Geplaatst door Національний театр М. Заньковецької / Theatre by M. Zankovetska op Dinsdag 9 april 2019

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Петро Михайлович Бенюк народився 4 березня 1946 року на Прикарпатті. Він закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого. Звання народного артиста України Бенюк отримав у 1996 році.

Крім театру він прославився завдяки фільмам: "Голод-33", "Тарас Шевченко Заповіт", "Злочин з багатьма невідомими", "Вперед, за скарбами гетьмана".

Нагадаємо, що український воїн з західної України, 31-річний Ярослав Чемний, який мужньо захищав країну від загарбників, загинув на Донбасі. Інформацію про місце проведення похорону повідомив Сергій Братчук.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Лос-Анджелесі у віці 84 років помер знаменитий голлівудський кіноактор Сеймур Кассел. Він помер у неділю, 7 квітня, через ускладнення, що викликані хворобою Альцгеймера.

Також портал Знай.uа писав, що у віці 93 років помер художник Ден Роббінс (Dan Robbins), який зробив "кожну людину Рембрандтом". Він придумав спосіб створення живописних картин, коли малюнок створюється за номерами. Набори для малювання по номерах, стали сенсацією в 1950-х роках.