Так звана влада окупованого Криму ввела на території всього півострова повну бойову тревогу. Так, Російська Федерація вивела на чергування бойові розвідувальні кораблі і судна Чорноморського флоту.

Про це стало відомо з повідомлень російських ЗМІ.

За інформацією журналістів, у Національному центрі управління обороною Росії зазначили, що причиною тому стали розпочаті в понеділок, 8 квітня в чорноморських водах навчання НАТО Sea Shield, які проводяться у водах Чорного моря.

Авіація РФ в окупованому Криму

Таким чином, сили Чорноморського флоту здійснюють заходи, спрямовані на контроль за діями кораблів НАТО, щоб мати можливість миттєво реагувати на можливі нештатні ситуації.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Варто нагадати, що після окупації Криму Росією були громадяни, які сподівалися на світле майбутнє і безбідну старість, раділи такому очікуваному оновленню їх життя. Але, за фактом виявилося, що не все так солодко, як малювалося в їх фантазіях. Історії кримчан, що розчарувалися в житті з Росією опубліковано на порталі "Крим. Реалії".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що анексія і ізоляція Кримського півострова від усього світу відгукнулася дуже страшними наслідками для місцевої молоді. В окупованому путінськими головорізами Криму нових обертів набирає проблема наркотиків. Про це стало відомо завдяки повідомленням у Facebook кримського журналіста і блогера, прихильника анексії Олександра Гірського. За словами співробітника ЗМІ, дана проблема стоїть для півострова гостріше ніж "кримське перефарбовані злодії, корупція, забудова парків і набережних".

Нагадаємо, Пальчевський сказав, як прогнати Путіна з Криму без зброї.

Як повідомляв Знай.uа грошей немає, але ви тримайтеся: як окупанти знищили Крим за 5 років.

Знай.uа писав, "труп Путіна" влаштував шоу в українському Криму: фото, відео.