У Харкові у п'ятницю, 12 квітня, сталася аварія на водопроводі. Як повідомляють очевидці, на вулиці Плеханівській, 142 прорвало трубу, у результаті чого вулиці залило гарячою водою.

На Плехановской, 142 дали горячую воду 👏

Geplaatst door ХС • Харьков op Vrijdag 12 april 2019

Раніше повідомлялося, що у вівторок, 2 квітня, ввечері у центрі Миколаєва відбулася НП. Так, вулиці міста почало заливати каналізацією. Зі слів місцевих жителів, стічні води б'ють фонтаном з-під люка, який розташований на перетині вулиць Спаської та Карла Лібкнехта.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Пізніше на YouTube опублікували відео з місця аварії, на якому видно, як каналізаційні води випливають на проїжджу частину.

Наголошується, що проблеми з тим же люком почалися більше тижня тому. У понеділок, 25 березня, хтось підклав для пішоходів, які бажають перейти дорогу від тротуару по Спаській, дошку. Таким чином, у людей був шанс не забруднити взуття. Але тепер на місці з'явився цілий струмок, перейти який, не забруднивши одяг, не представляється можливим.

Крім того, у центрі Києва сталася надзвичайна подія - прорвало трубу з гарячою водою поруч з Інститутом Фізкультури по вулиці Ділова.

Про прорив труби з гарячою водою повідомляють соцмережі, опубліковано відео. Провалювався Асфальт просто на очах, господар автомобіля ледве встиг врятувати свій транспортний засіб, але вже за допомогою евакуатора.

НАЖИВО. ПОРИВ МЕРЕЖІ ВОДОПОСТАЧАННЯ

Alexandra Shmarova перебуває на вулиці Діловій, де відбувся прорив труби з гарячою водою.

Geplaatst door 4 КАНАЛ op Maandag 1 april 2019

Інцидент відбувався поруч зі станцією метро "Олімпійська". На кадрах видно, як потужный струмінь окропу з-під асфальту заливає вулицю Ділову. Вода рясно вкрила проїжджу частину.

Нагадаємо, в університеті прогримів потужний вибух, десятки постраждалих.

Раніше Знай.uа повідомляв, центр Києва паралізувало серйозне ДТП, опубліковано відео.

Також Знай.uа писав, українській столиці на вулиці Димитрова сталася страшна, але вельми очікувана ситуація. Так, в результаті прориву каналізаційної труби з гарячою водою, провалилося дорожнє покриття.