напередодні дебатів на "Олімпійському"
напередодні дебатів на "Олімпійському"

Дебати будуть: Зеленський анонсував точний час і місце проведення

Команда Зеленського у п'ятницю, 12 квітня, оприлюднила відеоролик, в якому оголосила точний час і місце проведення дебатів: 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійський".

"19 квітня о 19:00 головні дебати країни, суспільство отримає відповідь на головне питання: минуле чи майбутнє? НСК "Олімпійський". 19 квітня о 19:00", - йдеться у відеоролику.

Пенсія в Україні
Пенсія в Україні

Українцям пообіцяли ще одну пенсію: кому пощастить

У України є всі можливості вже в цьому році почати виплачувати 13-ту пенсію - уряд вже готує розрахунки. Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко заявив, що в Україні можуть реалізувати ініціативу чинного президента Петра Порошенка щодо постійної виплати 13-ї пенсії. Про це повідомляє прес-служба Мінсоцполітики в Facebook.

Укрпошта
Укрпошта

"Укрпошта" підвищила тарифи: гаманці українців спорожніють

З 1 травня "Укрпошта" оновить тарифи для двох категорій міжнародних відправлень — "дрібного пакета" і "мішка М", звичайно ж, не на користь українців. Вони доставлятимуться за ціною 0,5 долара за кожне відправлення. Цю інформацію повідомили на сайті прес-служби компанії.

Синоптик порадував українців неймовірним прогнозом

Різкого зльоту температури в травні в Україні слід очікувати після 9 числа, тоді стовпчики термометрів піднімуться до 28-30 градусів. Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив народний синоптик Леонід Горбань. За словами синоптика початок травня стане помірно теплим, проте справжнього сонця можна очікувати тільки після 9 травня, коли пройдуть сильні дощі.

Ломаченко нокаутував Кроллу і захистив пояс WBA, Getty Images
Ломаченко нокаутував Кроллу і захистив пояс WBA, Getty Images

Ломаченко нокаутував Кроллу

Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 14 КО), і успішно захистив свій пояс по лінії WBA. З першого раунду Ломаченко зайняв центр рингу, придивляючись до суперника, і пробиваючи двійки. Вже в третьому раунді Ломаченко провів трійку точних ударів в голову, і став добивати британця, затиснувши його у канатів.