ПАТ "Укрпошта" підвищить тарифи вже з 1 травня. Нові ціни будуть на дві категорії міжнародних відправлень. Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрпошта".

У компанії пояснили, що з 1 травня підвищують тарифи на міжнародні відправлення "дрібний пакет" і "мішок М".

"Укрпошта оновлює тариф для двох категорій міжнародних відправлень. З 1 травня міжнародні відправлення "дрібний пакет" і "мішок М" будуть доставлятися за зміненою ціною. З початку наступного місяця ціна на міжнародні відправлення "дрібний пакет" і "мішок М" зміниться на 0,5 дол. США для кожного відправлення", - сказано в повідомленні.

При цьому незмінними будуть тарифи на інші види міжнародних відправлень, замовні листи та бандеролі. Крім того, у компанії розповіли, що українці можуть навіть заощадити на доставці відправлень.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"В Укрпошті продовжує діяти накопичувальна система знижок. При оформленні відправлень через API, "Особистий кабінет" на сайті Укрпошти або мобільний додаток передбачені знижки до 20%. Крім того, Укрпошта пропонує спеціальні тарифи на доставку e-commerce відправлень для доставки в Азербайджан, Казахстан, Молдову, Грузію, Білорусь, Литву, Латвію і Узбекистан. В залежності від країни тарифи на 30-60% нижче стандартної вартості доставки відправлень", - повідомляє прес-служба компанії.

Раніше повідомлялося, що українців обурила інформація про те, що глава "Укрпошти" отримує заробітну плату в сотні разів більшу, ніж його звичайний рядовий співробітник. Своє обурення висловив і юрист Михайло Шнайдер в соціальній мережі Фейсбук. Він опублікував гнівний пост в бік керівництва "Укрпошти":

"Кілька днів тому керівництво "Укрпошти" з гордістю заявив, що з 1 квітня 2019 року на цілих 6 відсотків підвищує зарплати Листоношам і Начальникам сільських відділень. Хоча підвищення торкнеться не всіх. А тільки тих, у кого посадовий оклад менше мінімальної зарплати..." - повідомляє Михайло.

Нагадаємо, українці отримають рекордні платіжки, всі на 30%.

Як повідомляв Знай. ua, субсидії призначать автоматично, але не всім.

Знай. ua писав, що монетизація субсидій повністю змінила правила гри.