В інтернеті з'явилися свіжі фото незаконної споруди окупантів, т. н «Кримського моста».

Публікація, на якій зображений Кримський міст, показує всю брехню окупантів про великий трафік на ньому.

Знімок був опублікований в Twitter блогер RoksolanaToday&Крим.

"Свіжопереповнений міст... Фурами, автомобілями туристів..." – пише користувач.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Саме "будівництво століття", яким так хвалився Путін, висміяли: "Блін, відразу прочитав "свіжопереломлений міст". Було б краще", "Машини невидимі просто. Секретна технологія", "Який міст? Адже це картонна копія в павільйонах "Мосфільму", "Будували, будували і... нарешті побудували!... Де завантаження?", "Голограма моста знову барахлить", "Ще не сезон. Вже не сезон".

Варто нагадати, що Наслідки за незаконне будівництво окупантами кримського мосту вже проявили себе. В Азовському морі погіршилася якість води.

Про це в інтерв’ю виданню "Апостроф" розповів кандидат геолого-мінералогічних наук, незалежний експерт Юрій Медовар.

"У мене на рецензії лежить стаття "Вплив Керченського мосту на зміну якості води в Азовському морі". Написали її хлопці з інституту Ростова. Там робляться цікаві висновки про те, що будівництво мосту вплинуло на погіршення якості води, але не суттєво. Просто, як у тому анекдоті: ти або плавки одягни, або хрестик зніми. Так само і тут: вплинуло, але не істотно", – зазначив експерт.

кримський міст
кримський міст

За його словами, будівництво моста порушило водообмін. Нещодавно в мережі з'явилися фото, на яких видно місця наносів піску і збільшення берегової лінії Керченської протоки.

Нагадаємо, Експерт розповів, що Кримський міст необхідно знести

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кримському мосту вирахували "судний день"

Також "Знай.ua" писав про те, що Шокуючі наслідки будівництва Кримського моста показали на фото