За комуналку доведеться платити по-новому

Кабінет міністрів вирішив змінити порядок формування тарифів на теплову енергію. Отже, Кабмін затвердив нові зміни, внесені до постанови № 869 "про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги".

У зв'язку з цими змінами був змінений порядок формування тарифів на теплову енергію для українців. Це стосується її виробництва, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води.

Хто стане зоряним спадкоємцем Зеленського в "Кварталі"

Співзасновник студії "Квартал 95" Денис Манжосов може зайняти місце Володимира Зеленського, який нині очолює "Квартал 95" і балотується в президенти України.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"З ним досить жорстко розлучилися в 2013-му, але час не стоїть на місці, проект розвивався. Зараз же він повинен очолити, зайняти місце Володимира ... ", - йдеться в повідомленні.

Українцям розкрили секрет аншлагу на дебатах Порошенко

Петро Порошенко на своїх дебатах штовхнув натхненну промову, не забувши згадати і про опонента, який не прийшов. Радісна юрба підтримала свого ватажка, радісно аплодуючи, радіючи і підкидаючи шапки.

Багато українців задалися питанням такого великого скупчення народу і секрет був відкритий: так званих "прихильників" звозили за списками. Доказ цього "злили" в мережу.

Ничего нового. Списки бюджетников на «дебаты» Порошенко с самим собой😂 Dubinsky.pro

Geplaatst door Татьяна Светлая op Zondag 14 april 2019

Окупанти будуть відправляти українців в трудові табори

Місцеві жителі Донецької області зазначили, що терористи збираються залучати до громадських робіт як чоловіків, так і жінок. Луганчанин Сергій розповів, що "примусовість" робіт визначили, так званої постановою терористів.

І документ набув чинності наприкінці березня. Люди шоковані такими блюзнірськими нововведеннями, ніхто не очікував таких знущань, як колись у радянському минулому. Тепер терористи захотіли влаштувати терор на окупованих територіях.

"Подивимося, чи приживеться чи ні, такі деяких "введення" лякають", – додав він.

Страшна сила відправила українського миротворця на той світ

Український миротворець помер від малярії в госпіталі в Уганді в місті міста Кампала. Про це повідомляє штаб українського контингенту в ДР Конго.

Відомо, що український військовослужбовець служив у складі стабілізаційної місії Організації об'єднаних націй в Демократичній республіці Конго.