Вранці у вівторок, 16 квітня у Тернополі по вул. Леся Курбаса, 9 в одній з квартир знайшли мертвою молоду жінку, яка лежала в крові. Як стало відомо, це була 27-річна Тетяна Подвашецька, яку добре знали багато жителів міста.

Повідомляється, що дівчина була досить відомою у місті, оскільки більша частина її тіла була вкрита татуюваннями, а на її сторінку в соціальній мережі були підписані численні шанувальники. У квартирі, де її знайшли, вбита мешкала спільно зі своїм чоловіком, з яким також володіла тату-салоном.

Тетяна Подвашецька

У поліції розповіли подробиці: "Знайшла жінку подруга мами і робітник, який робив ремонт у квартирі загиблої. Вони вранці своїми ключами відкрили вхідні двері і виявили тіло. Судово-медичний експерт виявив кілька ножових поранень".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тетяна Подвашецька

Згідно з показаннями свідків, у злочині в даний час підозрюють знайомого пари, якого часто бачили в їх компанії. Це місцевий житель Горбатюк Андрій Петрович, якому вбита деякий час назад виконала унікальну процедуру заливання білків очей темним чорнилом за допомогою ін'єкцій. В результаті зовнішність підозрюваного стала вельми помітною.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в наш час саме пенсіонери представляють найбільш вразливу мішень для всякого роду зловмисників, внаслідок чого повідомлення про грабежі та вбивства людей пенсійного віку перестали бути винятком. Злочинці користуються безпорадним станом літніх заради власного збагачення або особистої помсти. Як стало відомо, тільки за минулий тиждень на Житомирщині зафіксовані одразу два вбивства жінок у віці.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Фастові невідомі зловмисники розстріляли 42-річного голову фермерського господарства. Його тіло з вогнепальними пораненнями виявили в опівночі, в ніч на понеділок, 15 квітня. Родичі загиблого розгублені, тому що вбитий ніколи ні з ким не конфліктував.

Також "Знай.uа" писав, що в понеділок, 15 квітня, під Києвом поліцейські затримали озброєну групу з трьох осіб, у яких вилучили зброю та боєприпаси. Пізніше з'ясувалося, що спецоперація пройшла недалеко від котеджного містечка "Маєток", де проживає кандидат у президенти України та шоумен Володимир Зеленський.